Digidexo.com

Hvordan kan jeg redusere min midje størrelse?

Hvordan kan jeg redusere min midje størrelse?


Å miste vekt er en kamp for mange, uavhengig av alder, størrelse eller kjønn. Kanskje en av de tøffeste områdene å miste de ekstra pounds er rundt midten. Ikke bare er denne vekten ubehagelig, det kan være potensielt farlig. Overflødig magefett er forbundet med helseproblemer som høyt kolesterol, diabetes og høyt blodtrykk. Redusere midje størrelse kan bidra til å redusere risikoen for disse og andre helseproblemer. Vær oppmerksom på at spot reduksjon på ett sted selv med trening er ikke lett, og generelt totale vekttap er nødvendig for å redusere midje størrelse.

Hvordan kan jeg redusere min midje størrelse?

Mål midje å sette et mål for størrelsesreduksjon. Pakk målebåndet stramt rundt den minste delen av magen. Det er ingen ideell størrelse for noen midje, bare hva som er proporsjonal med kroppen din. Vær realistisk med dine forventninger til å sikre at du vil fortsette å jobbe sammen med reduksjon til du kommer til ønsket mål.

Introduser mageøvelser til din vanlige treningen. Dette inkluderer mage crunches, men også pilates, yoga og vektløfting. Enhver aktivitet du kan gjøre for å tone musklene i dette området vil redusere fett og hjelpe deg å miste inches rundt midjen din.

Spis mat med enumettet fett. Disse inkluderer oljer, avocado, oliven, usøtet sjokolade, nøtter og frø. Ifølge "Forebygging" magasinet, bør du spise minst en porsjon av disse matvarene til hvert måltid. Sammen med trening og porsjonskontroll, disse matvarene hjelpe deg flat mage og redusere størrelsen på midjen din.

Cross toget for å møte hele kroppens helse mål. For eksempel legge sykling eller svømming til din abdominal workout rutine. Med fokus på bare én del av kroppen din, i dette tilfellet midjen, er ikke veldig realistisk for treningsopplegget. Hvis du virkelig ønsker å gå ned i vekt rundt midten, bør du også fokusere på øvelser rettet til firmaet og tone dine ben, armer, rumpe og hofter.

Velg klær som passer høyere enn din naturlige midje. For eksempel empire-cut bluser og kjoler skape en illusjon av en midje rett under bysten. Dette forbedrer hva som trolig den tynneste delen av en kvinnes overkropp. Dette reduserer ikke din midje størrelse, men gjør midjen din vises trimmer.