Digidexo.com

Hvordan å slippe en midje størrelse

Hvordan å slippe en midje størrelse


I en kultur med stadig gjennomgripende media, å ville kroppen ser en bestemt måte med en viss muskulatur og definisjon er ikke uvanlig. Det kan være lurt å ha flere definerte obliques, bredere hofter eller en flatere mage. Dessverre kan ikke tilpasses dietter for å redusere bare en del av kroppen, selv om utøvelse kan hjelpe. Redusere ens midje størrelse, derfor blir et spørsmål om å miste vekt generelle og rettet mot bestemte områder med treningsrutine.

Hvordan å slippe en midje størrelse

•  Reduser kalorier. For å miste en kilo i uken, bør du være forbruker 3500 kalorier mindre enn hva du brenner. Invester i en kalori-sporing armbånd som kan holde styr på hvor mye kalorier du forbrenner. Hold mat loggen for å finne ut hvor mange kalorier du inntar.

Begynn eller piffe opp ditt treningsprogram. Økende antall kalorier du forbrenner på en daglig basis akselererer vekttap. Inkludere masse kardiovaskulær trening, som løping eller sykling. Disse aktivitetene også stimulere musklene kjernen, som er ideelt for å redusere midje størrelse.

Fokus på styrketrening som er sentral i kjernen magemusklene. Ditt mål er å tone, ikke bygge, muskel. Når du utfører mageøvelser, fokusere på å fullføre flere repetisjoner i stedet for å øke mengden av vekten du bruker.

Hint

  • Inkluder mange magre proteiner og komplekse karbohydrater i kosten for å sikre at du forblir sunn under vekttap prosessen. Disse kan omfatte grillet kjøtt eller sjømat, grønnsaker og fullkorn som brun ris og grovbrød.
  • Ta kontakt med legen din før du starter et vekttap diett for å sikre at du er frisk nok til å tåle kosthold og mosjon.