Digidexo.com

Carac Fluorouracil Treatment

Fluorouracil er en aktuell antimetabolitt reseptbelagte stoffet som selges i USA under Carac merkenavn. Dette stoffet forstyrrer veksten av unormale celler og brukes til å behandle hudkreft og forstadier hudsykdommer.

Side Effects

Ifølge Mayo Clinic, kan brukere av fluorouracil oppleve svie, kløe og oser av huden. Utslett og sårhet i huden er rapportert.

Legemiddelinteraksjoner

Pasienter skal ikke ta fluorouracil mens du tar vaksine mot rotavirus eller andre vaksiner dersom deres samlede bruken har vært spesielt godkjent av en lege.

Graviditet

Fluorouracil skal ikke brukes av gravide kvinner eller kvinner som kan bli gravide fordi det kan være skadelig for fosteret.

Advarsler

Pasienter med dihydropyrimidin dehydrogenase enzym mangel kan ha en større risiko for bivirkninger hvis de bruker fluorouracil.

Forholdsregler

Fluorouracil kan føre til en økt følsomhet for sollys. Brukere av dette stoffet bør bruke solbriller, en hatt og andre verneklær mens utendørs. Pasienter bør bruke solkrem og prøve å unngå direkte sollys mellom midten av morgenen og midt på ettermiddagen.