Digidexo.com

Dental Implant Process

Forberedelse

Dental Implantater er kunstige tannproteser som brukes til å erstatte manglende tenner. De er kjent for å være mer holdbare enn broer og proteser, deres restaurerings motstykker. De fleste tannimplantater er sammensatt av en titan materiale skrue og en porselenskrone. For å få plass til implantatet, trenger en liten diameter hull som skal bores inn i den ledige plassen på tann en gang okkupert. For å unngå komplikasjoner som kan skade vitale kjeve og ansikt struktur, tar det presisjon og kompetanse til å nøyaktig lokalborestedet.

Innsetting av Implant

Etter den første hull bores i det aktuelle området, blir det sakte utvidet for å sikre plassering av implantatet skruen. Etter plassering av skruen, blir et beskyttelsesdeksel plassert på toppen, for å tillate at området for å helbrede og for å forankre implantatet. Det tar vanligvis flere måneder for implantatet å riktig forankre seg. Når den er forankret, blir en midlertidig krone plassert på toppen av implantatet som skal brukes som en mal for gummien til å ta form rundt. Når prosessen er komplett, blir en permanent satt i kronen.

Etter-Care og suksessrate

Selv om tannimplantater er blant de mest vellykkede prosedyrer i dental industrien, er det ingen garanti for holdbarheten. Suksess implantering kan variere avhengig av hvilken del av kjeven implantatet ble plassert i, anbringelse av tannen, og generelt vedlikehold. Det er foreslått å opprettholde et tannimplantat som om det var en ekte tann for å unngå brudd, infeksjoner og løsning av kronen. Folk som røyker står overfor en høyere risiko for implantat svikt, og kan bli bedt om å slutte å røyke før det skjer.