Digidexo.com

Hvordan kan jeg Vellykket fil for trygdeytelser med depresjon?

Hvordan kan jeg Vellykket fil for trygdeytelser med depresjon?


Depresjon er en psykiatrisk tilstand karakterisert ved trist stemning, mangel på konsentrasjon, endringer i spise- og søvnvaner og mangel på interesse eller glede i aktiviteter. Noen mennesker opplever slike alvorlige og vedvarende symptomer på at de er ute av stand til å arbeide og trenger å fil for Social Security funksjonshemming.

Forbered før du søker

The Social Security Administration (SSA) ser på svært spesifikke kriterier for å avgjøre uførhet på grunn av depresjon. Studere disse kriteriene. Også ta deg tid til å samle dokumentasjon på at SSA ber rutinemessig. Denne informasjonen kan finnes på nettsiden Social Security.

Samle Uttalelser

Spør din psykiater eller psykolog for å skrive en fortelling uttalelse av din tilstand basert på SSA kriterier for uførhet på grunn av depresjon. Ber også folk som kjenner deg godt til å skrive uttalelser som beskriver hvordan depresjon påvirker din evne til å fungere.

Få Juridisk Representasjon

Ifølge Uføre Secrets, 85 prosent av opprinnelige klager, som går til statens funksjonshemming besluttsomhet tjenester, blir avvist. Den andre klagen er hørt av en føderal forvaltningsrett dommer og er mer sannsynlig å være vellykket. Uføre Secrets sier at hvis du beholder juridisk rådgiver for denne høringen, kan du øke sjansene dine for å vinne din sak med mer enn 50 prosent.