Digidexo.com

Diet Planer om å Følge Exercise

De som trener, om du vil komme i form eller gå ned i vekt, bør følge sin øvelse regime med et sunt kosthold. Det er hundrevis av sunt kosthold planer, samt mange planer som er usikre. Til syvende og sist, vil en sunn diett plan sammen med regelmessig mosjon øke sjansene for å nå fitness og vekt-tap mål.

Velge en diett

En sertifisert ernæringsfysiolog eller personlig trener kan være i stand til å designe en diett plan som passer din livsstil og utfyller ditt treningsprogram. Hvis dette ikke er et alternativ, det er nok av diett planer man kan velge på egenhånd. Diett planer inkluderer høy-karbohydrat, lav-karbohydrat, lavt sukker, lite fett og høy-fett. Ikke alle dietter er egnet for de som trener.

Den amerikanske Department of Agriculture rapporterer at vekttap er oppnådd når de kaloriene du spiser og drikker er mindre enn kalorier du forbrenner. På grunn av dette, er det best å unngå høy-kalori diett, som Atkins Diet, hvis du prøver å gå ned i vekt. Selv om du får en enorm mengde trening vil du ikke gå ned i vekt hvis du tar i mer kalorier enn du forbrenner.

Mange mennesker ønsker å følge en diett plan som tillater dem å gå opp i vekt samtidig som du trener. Dette kan oppnås ved å forbruke mer kalorier enn det som er brent mens du spiser et sunt, proteinrikt kosthold.

Gunstige dietter

Generelt, folk som trener trenger en diett som er høy i karbohydrater, som gir den energien som trengs for å opprettholde regelmessig trening. Karbohydrater sterkt nytte personer som trener. Grove kornvarer (pasta, brød, frokostblandinger), de fleste frukter og grønnsaker (poteter, yams, gulrøtter) er sunne valg. Sørg for å konsumere tilstrekkelige mengder protein (prøve å gjøre det umiddelbart etter trening) for å bidra til å gjenoppbygge muskelvev. Andre matvarer for å inkludere er belgfrukter, magre meieriprodukter og olivenoljer.

The South Beach Diet er et eksempel på en diett for å følge når du er på et treningsprogram. Det inkluderer mat som er lav på glykemisk indeks. Mat høyt på glykemisk indeks anses som skadelige fordi de raskt pigge blod-sukker nivåer, zapping ens energi. Denne dietten inneholder lite fett protein, grønne grønnsaker, egg, nøtter og sunne oljer. En tilsvarende kosthold er Nutrisystem Diet. De franske kvinner Do not Get Fat kosthold kan også komplettere treningsregimer ved å vektlegge et bredt utvalg av matvarer, inkludert hele korn og magre meieriprodukter innen moderering.

Dietter for å unngå

Mens du trener regelmessig, bør man unngå dietter lav i kalorier, karbohydrater og protein. The American Journal of Clinical Nutrition rapporterer at trening og langsiktig forbruk av en lav-protein og lav-kalori diett er knyttet til en økt risiko for kreft. Fad dietter er ofte lavt i kalorier, karbohydrater og protein. Eksempler inkluderer kål suppe Diet, 7-Day Diet, grapefrukt Diet, The Kimkins Diet og flytende dietter som Slim-Fast.