Digidexo.com

Ting å senke blodsukkeret

Ting å senke blodsukkeret


Å ha diabetes, type 1 eller 2, betyr å holde styr på blodsukkermålinger for å se hvordan kosthold og livsstil effekt blodsukkernivået. Mens kontrollere sukkerinntak er fortsatt viktig, spise et sunt kosthold, trene regelmessig og holde på toppen av medisiner kan alle hjelpe deg å holde blodsukkernivået i et normalt nivå.

Eating

Senke blodsukkeret innebærer å spise riktig type mat og begrenser andre. Bare unngå åpenbare kilder til sukker vil ikke gi de ønskede resultater, så mange matvarer - som raffinerte karbohydrater og frukt og fruktjuicer - også inneholder sukker. Bor innenfor anbefalte porsjonsstørrelser av frukt vil tillate deg å fortsette å spise dem på en sunn måte. Fruktjuice bør unngås, som juice inneholder konsentrert sukker av flere frukter uten gunstig fiber du får av å spise selve frukten. Konsentrere seg mer om lite sukker grønnsaker vil hjelpe deg å senke blodsukkeret ditt, som vil velge mer komplekse karbohydrater, som grovbrød. Spise regelmessige mengder av sunne proteiner og sunt fett vil hjelpe så godt.

Trening

Øvelse arbeider for å senke blodsukkeret ved å få cellene til å bruke glukose tilgjengelig i blodet. Trene etter et måltid vil hjelpe deg å opprettholde et lavt blodsukker lesing, og øvelsen trenger ikke å være anstrengende eller ta lang tid. En 15-minutters spasertur etter et måltid vil hjelpe deg å kontrollere blodsukkeret ditt. Legen din vil ha anbefalinger om egnede øvelser for deg.

Medisinering

Kan være riktig for deg å ta medisiner for å senke blodsukkeret. Legen din vil anbefale dette alternativet hvis hun mener det er den riktige behandlingen. Det finnes mange typer medisin for rautet blodsukkeret, men en vanlig en er Glucophage, også kalt Metformin. Metformin virker ved å faktisk begrense mengden glukose kroppen produserer. Det kan ikke brukes alene. Hvis du tar Metformin, må du fortsatt se din diett og trene regelmessig.