Digidexo.com

Hvor lang er terapi for Bells parese?

Grunnleggende

Ansiktslammelse er forårsaket av skade på ansiktsnerver som styrer bevegelsen, noe som resulterer i svelling eller kompresjon av nerver. Dette fører til en lammelse av ansiktet som kan dekke et lite område, eller i ekstreme tilfeller, være en fullstendig lammelse av ansiktet. Lider generelt gjenopprette bruk av ansiktsmusklene uten legehjelp. Du bør søke lege for en diagnose, men å utelukke hjerneslag.

Forbedring

Hvis du har Bells parese, bør du se forbedring etter noen uker i form av en stikkende følelse i det området som er lammet. Jo lenger tid det tar for ansiktet for å starte gjenopprettingen, jo mer sannsynlig at du ikke vil ha en full recovery.treatment alternativene inkluderer steroider for å redusere hevelse av nerver, noe som gir dem muligheten til å gro skikkelig.

Lengde på Recovery

Bells parese utvinning kan ta flere måneder, eller noen ganger år. Som du gjenopprette, utvikler mer ansikts følelse og ansiktsbevegelser øke. Noen ganger vil ansikts bevegelser ikke forekomme der du tror de burde for eksempel når du vrikker nesen og ha et øyenbryn trekk. Dette kalles synkinesis og er en indikasjon på at utvinningen vil ta lengre tid mens kroppen reparerer nerver.