Digidexo.com

Naturlige måter å krympe Fibroids

Naturlige måter å krympe Fibroids


Livmor fibroids er knuter av bindevev og er regnet som en godartet svulst. Det er anslått at 50 prosent av kaukasiske kvinner og 72 prosent av afro-amerikanske kvinner vil utvikle livmor fibroids gang i sitt liv. Fibroids kan vokse inni eller utenfor livmoren og er klassifisert etter deres plassering. Mens årsaken til fibroids kan skyldes flere faktorer, og er nummer én grunn til hysterektomier, det er ikke-invasiv og naturlige måter å krympe livmor fibroids.

Typer

Det er fire typer av livmor fibroids. Subserosal fibroidene vokser på utsiden av livmorveggen. Egenutført fibroids danne innenfor livmorveggen. Submukøse fibroids utvikle seg under slimhinnen i livmorveggen. Pedunculated fibroids har en stilk, og kan vokse enten innenfor eller utenfor livmoren.

Årsaker

Medisinske fagfolk har sett en sammenheng mellom muskelknuter og økt østrogennivå, enten fra p-piller eller graviditet. Fibroids tendens til å krympe i postmenopausale kvinner på grunn av reduksjon i østrogennivået. Det er også antatt det er en ekstra korrelasjon mellom fibroider og belastning, så vel som fedme.

Symptomer og Diagnose

Symptomer på livmor fibroids variere, avhengig av deres plassering. Vanlige symptomer er magesmerter, store blødninger og urin press. Hvis asymptomatisk, som de fleste kvinner er, en lege kan først føler en knute på livmorveggen under en rutinemessig bekken eksamen. Legen vil da søke bekreftelse av en ultralyd, CT scan, en vaginal ultralyd eller ved bruk av en liten kikkert.

Forbedre leverfunksjonen

Fordi østrogen antas å være en medvirkende faktor til fibroid utvikling, er god leverfunksjon et must. Hvis leveren ikke fungerer, det kan ikke behandle overflødig østrogen, som deretter sirkulerer i blodsystemet. Spis salater med sitronsaft, løvetann greener, endive, artisjokker og radicchio. B-kompleks vitaminer er også avgjørende for leverfunksjon.

Diet

Kosthold er viktig å krympe livmor fibroids. Unngå mat som biff, kylling og svinekjøtt som har blitt injisert med hormoner. Å miste vekt er sterkt anbefalt. Fettcellene lagrer østrogen derfor å bli kvitt fett rids kroppen for overflødig østrogen.

Stress

Stress bidrar til mange plager. Når en person føler stress, utgivelser binyrene stresshormonet kortisol. Kortisol har vist seg å øke fettvevet og cellene, spesielt rundt stammen av kroppen. For å redusere stress, prøve avspenningsteknikker som mekling eller øvelser som yoga. Rådgiving er også en levedyktig ressurs for å redusere stress.

Urter

Det er mange urter tilgjengelig for å hjelpe krympe uterine fibroider. Løvetann rot, melk tistel, burdock, gurkemeie, krampe bark, Motherwort blader, wild yam rhizome, stikkende ask bark, kløyve- blader, mullein blader og ingefær rhizome er urter som er anbefalt for ikke bare å hjelpe leverfunksjon, men også for krympende fibroids. Hvis det er mulig, søke råd fra en lisensiert herbalist.

Krymper en livmor fibroid vil ta tid. I det minste, vil disse rettsmidler hindre den fra å vokse ytterligere. Som alltid ved symptomer eller blir verre, søke råd fra en lege umiddelbart.