Digidexo.com

Qi Gong Muskel-Testing Teknikker

Qi gong muskeltesting er ett program av kinesiologi, eller studiet av bevegelse, som kan oppdage ubalanser i kroppen knyttet til stress, dårlig ernæring og matallergier, skader og kognitive lidelser. Muskeltesting gir tilbakemelding ved å lese kroppens energi og pinpointing muskelsvakhet, som antas å tilsvare spesifikt organ dysfunksjon. Ved å ha noen bruke et lett trykk til din hevet arm, for eksempel, kan du finne ut om et supplement eller mat som er rett eller galt for deg.

Muskel-Testing for vitaminer

Verve en hjelper til å hjelpe deg. Hold den nederste enden av en vitamin flaske til din solar plexus (midt mellom navlen og brystbenet) eller runde hvis du sitter. Løft den andre armen og utvide den slik at den er parallell med gulvet. Har din assistent trykk forsiktig 2 til 3 fingre mot armen, noen få inches over håndleddet, mot gulvet. Hvis vitamin er gunstig for deg, vil armen ikke flytte.

Svar Forklart

Vanligvis et bekreftende svar indikeres når din forlengede arm er fortsatt rett under press og føles sterk; imidlertid må det bøyes nedover eller svekke under trykk, indikerer dette at vitamin ville ikke være fordelaktig. Dette er ikke en test av styrke eller motstand; muskelsvakhet under lett press kan tyde på at det organ som tilsvarer den muskelen avviser stoffet du spør om.
Du kan spørre om matallergier, også, erstatte vitamin flasken med mat.

Spør en "Ja" eller "Nei" Spørsmål: The Self-Test

Trykk på pekefingeren til tommelen på høyre hånd som om du var å gjøre OK tegn. Plasser venstre pekefinger og tommel gjennom sirkelen til høyre som en kjede link. Ikke la for mye av finger pads å røre, bare fingertuppene.
Konsentrer deg som du prøver å trekke fingrene fra hverandre. Hvis fingrene forblir låst, er svaret "ja". Hvis de trekker fra hverandre, er svaret "nei".
"Bruk samme mengde press for å trekke fingrene fra hverandre når du ber 'ja' og 'ingen' spørsmål," sier Dr. Denice Moffat, en sertifisert tradisjonell naturlege. "Hvis fingrene dine ikke kommer fra hverandre når du tester et klart" nei "eller negativ spørsmålet, er du holder fingrene for stram."

Test din evne til å tolke "Ja" og "Nei" Answers

Loop fingrene liker sammen en kjede link. Spør et klart "ja" spørsmål, for eksempel "Mitt navn er (sett inn ditt navn)." Observer at kjedet ikke bryte. Legg merke til den styrken du føler deg i fingrene, hendene og armene. Nå oppgir et klart "nei" svar som "Mitt navn er (sett inn et annet navn)." Fingrene skal bryte fra hverandre, eller musklene kan føle seg svak. Med praksis, bør du føle hvordan kroppen din reagerer "ja" og "nei" uten mye arbeid. Hvis du imidlertid holde fingrene låst når du gjør en usann uttalelse, sjekk at fingeren pads ikke berøre eller at du ikke holder fingrene for stram.