Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Forferdelig Sinus Pressure

Sinus press kan være smertefullt og ubehagelig. Over-the-counter medisiner kan ikke gjøre triks eller gi rask lindring. Imidlertid er nasal sinus vanning et flott alternativ for å avlaste trykket, og du sannsynligvis allerede har de nødvendige ingrediensene i kjøkkenet ditt.

Hvordan bli kvitt Forferdelig Sinus Pressure

Bruk en ren beholder, bland de ovennevnte ingrediensene til det er oppløst. Stå over badet eller kjøkkenbenken. Fyll enten tekanne eller pære sprøyte med løsningen

Når du bruker en pære sprøyte, plassere deg over vasken og plasser tuppen av sprøyten opp det ene neseboret og sprute løsningen opp i nesehulene. Løsningen vil gå opp og gjennom sinus hulrom og komme ut det andre neseboret. Slim kan komme ut også. La det renne ut i vasken. Gjenta for det andre neseboret.

Når du bruker en tekanne, tilt hodet til siden, over vasken og hell løsningen i ett nesebor slik at løsningen går opp i sinus og kommer ut det andre neseboret og la renne ned i vasken. Gjenta for det andre neseboret.

Hint

  • Puss nesen og gurgle hvis det er nødvendig for å få smak og lukt ut av nesen. Gjenta denne behandlingen som trengs, men ikke overdriv.
  • Hvis prosedyrene ovenfor få Tett i din lomme og gå inn i ørene, kan det hende du trenger å bryte opp slim litt mer før du prøver det igjen. Steam dusj og varm komprimerer kan bidra til å gjøre dette. Dette bør ikke gjøres på pasienter med bihulebetennelse, når antibiotika er nødvendig. Konsultere legen din før du prøver dette.