Digidexo.com

Hjem behandling for Fibromyalgi

Fibromyalgi er klassifisert som en lidelse hvor nervesystemet blir følsomme for smerte, forårsaker utbredt smerte i hele kroppen. Denne smerten er ikke konstant, Som lidelse voks og synker. Under enkelte perioder symptomene er alvorlige, og andre ganger føler deg stor. Det finnes ingen kjent kur for fibromyalgi, men riktig hjemmetjenesten kan bidra til å avlaste mange av sine symptomer.

Stress

En av de vanligste utløser av en fibromyalgi oppblussing er stress. Ved å redusere stress, kan du også redusere symptomer. Det er viktig å utpeke tid hver dag til å slappe av. Lær dine grenser og ikke føler seg dårlig hvis du har å si nei til ting. På den annen side er det viktig å holde engasjerende i den vanlige rutinen, fordi inaktivitet vil gjøre at du føler deg verre. Også prøve avslapping teknikker som dyp-pust og meditasjon.

Vaner

En av de viktigste symptomene på fibromyalgi er utmattelse. Ifølge Mayo Clinic, vil folk med fibromyalgi våkner opp sliten, selv etter en natt med full sove. Legene mener at personer med tilstanden ikke er i stand til å nå dypt restorative søvn på grunn av faktorer som søvnapné og restless leg syndrom. Ifølge Mayo Clinic, etablere vaner som du går til sengs og stå opp på samme tid hver dag kan hjelpe deg med å komme inn i en rutine hvor restorative søvn er nådd. Det vil også kutte ned på behovet for napping i løpet av dagen. Spise et sunt kosthold er like viktig. Junk mat og koffein kan øke alvorlighetsgraden av symptomer på fibromyalgi.

Trening

Selv trener kan forverre smerten din først, hvis du fortsetter det, kan bidra til å begrense dine Fibromyalgi symptomer. Ikke delta i anstrengende aktivitet som vektløfting. For mennesker med fibromyalgi, svømming, sykling og turgåing er den mest gunstig. Besøk en fysioterapeut for å få hjelp kommer opp med en rutine. Stretching hver morgen kombinert med å opprettholde god holdning er også nøklene til å bekjempe symptomer på fibromyalgi.