Digidexo.com

Bukvegg smertesyndrom

Kronisk magesmerter uten andre symptomer kan frustrere leger og pasienter likt. Ifølge American Academy of Family Physicians, bukvegg Pain Syndrome er ofte oversett som kilden til ubehag. I mange tilfeller tar det utelukker andre mulige forhold før bukvegg Pain Syndrome er vurdert.

Symptomer

Kjennetegnet signal i bukvegg Pain Syndrome er at smerten er i et bestemt område i magen, og det kan være konstant eller svinge, men det er ingen andre symptomer. For eksempel, ikke smerten ikke endre med å spise eller tarmfunksjonen. Smerten kan endres avhengig av kroppsstillingen. Smerten er vanligvis plassert langs den ene siden av ribbeina, men kan også finnes i andre deler av magen. Du kan strekke uten å føle en muskelspenninger smerte.

Årsaker

I noen tilfeller har bukveggen Pain Syndrome ingen eksakte årsaken. I andre Endometriose, hematomer, Desmoid tumorer, nevropati, myofascielle tårer eller idiopatisk intra-abdominale voksninger og brokk forårsake smerte.

Tester

En rekke tester kan utføres for å utelukke andre tilstander. En lege kan utføre en fysisk eksamen der du kan bli flyttet inn i ulike stillinger og stakk og stakk å fastslå den eksakte triggerpunkt av smerte. De kan ta blodprøver for å sjekke leveren og galleblæren funksjon. Avhengig av blodprøveresultater kan de be om CT-skanning eller enda en magnetisk resonans imaging.

Medisinske behandlinger

Avhengig av årsaken til smertene, kan legen anbefale lokalbedøvelse, kortisoninjeksjoner eller fenol. Hvis smertene er forårsaket av andre forhold, for eksempel en brokk eller endometriose, kan operasjon være nødvendig.

Alternative behandlinger

Akupunktur har vist seg effektiv i noen bukveggen smertesyndrom pasienter i henhold til American Academy of Family Physicians. Fysioterapi, massasje terapi, varme bad og psykologisk rådgivning har også vist seg nyttig i å lindre smertene.