Digidexo.com

Hva er årsaken til lavere magesmerter og Clay farget avføring?

Clay farget avføring er en sterk indikasjon på lever infeksjon eller sykdom. Så er lavere magesmerter. Vanlige symptomer assosiert med denne lidelsen omfatter gulsott eller gulfarging av huden, mørk urin, oppkast og ømhet i leveren regionen. Årsaker til leversykdom kan tilskrives pre-eksisterende medisinske tilstander, dårlig kosthold, metabolske mangler, alkoholmisbruk og kronisk forbruk av enkelte medisiner.

Leire farget avføring indikerer en feil med galle systemet. Den gallesystemet omfatter lever, galleblære og pankreas. Det er dreneringssystemet hvor galle salter utskilles, av leveren via galleblæren, i avføringen. Dette gir avføringen det er vanlig mørk brunaktig utseende. Galle hjelpemidler i absorpsjon og bryte ned fett før det er utskilles gjennom tykktarmen.

Den gråaktig krakk er et resultat av utilstrekkelig galle utgivelse som resulterer i manglende evne i kroppen til å absorbere og riktig å bryte ned fett. Fordi denne betingelse er ofte ledsaget med hevelse eller herding av leveren, ømhet og underlivssmerter er et symptom som vanligvis følger med denne type lidelse.

Behandling

Behandling for denne tilstanden bestemmes basert på årsaken og stadium av leversykdom. En rekke alternativer inkluderer strålebehandling, farmasøytisk terapi, inkorporering av sunnere fettfattig diett, kirurgi, og mulig transplantasjon.