Digidexo.com

Hvordan detox hver fase av leveren

Hvordan detox hver fase av leveren


Den human lever detoxes blod i to faser. Fase I er fremstillingen av det giftige stoffet for å gjøre det vannoppløselige. Fase II er prosessen å legge til et vannmolekyl, å fullføre prosessen. Vannløselige stoffer kan skilles ut via nyrene. Disse to faser er nært beslektet, og trenger ofte de samme stoffer for å holde mekanismen i god form, men de har også forskjeller. Å gjøre leveren en utmerket filtrering maskinen er i stor grad en funksjon av kosthold. En lever-vennlig diett hjelper detox systemer i leveren fungere ordentlig.

Hvordan detox hver fase av leveren

•  Spis mye kål, rosenkål og appelsiner for god fase I detox. Fase I danner frie radikaler i systemet; en sterk B-vitamintilskudd bidrar til rette for dette, så vel som i det minste 500 mg av C. unngå grapefruktjuice og lok i denne dietten; skaper de kjemikalier som hemmer fase I detox. Vitamin B og C er også viktig sentralt i fase I DETOX. Olivenolje er også en gammel fremgangsmåte for avgiftning av denne fasen av leveren.

Unngå alkohol generelt. Selv om alkohol induserer fase I detox, etter at alkohol er brutt ned, har leveren til å håndtere de giftige stoffene produserer ved nedbryting prosessen. Vann er sentralt viktig å skylle ut leveren og nyrene. Drikk mye av det i løpet av dagen, spesielt hvis du er en som drikker kaffe. Det er også nyttig å ta rikelig med fiskeolje kosttilskudd (2000 mg per dag er nok) til å holde leveren sunn og reparere eventuelle skadede vev. Dette er viktig for begge faser av prosessen.

Kontroller at kosten inneholder vitamin B6, linfrø olje og jern. Disse er sentrale for Fase II detox. Det andre trinnet er den faktiske produksjonen av de vannoppløselige forbindelser som deretter sendes til nyrene. Unngå aspirin, men ta sink kosttilskudd (alltid på full mage) og holde proteininntaket høyt. De viktigste kjemikaliene her er aminosyrene taurin, cystin og glyucine, som er indusert av denne typen en diett. Hvis du tar et daglig multivitamin, gjøre visse det inneholder magnesium, for dette er også et viktig mineral for denne fasen.

Hint

  • Oppsøke lege.
  • Det er veldig viktig å ta et B-vitamin hver dag som inneholder alle varianter. B-vitaminer er viktigere enn noen enkelt annen ingrediens i denne prosessen. De ødelegger frie radikaler, gjenoppbygge skadet vev og anspore alle nødvendige kjemikalier for alle faser av leveren detox. Leveren kan ikke fungere godt uten vann og vitamin B.
  • Hvitløk er ofte nevnt som et annet hjelpemiddel til leveren detox. Det bør spises rå.
  • Kaffe hjelper indusere Fase I detox siden det fungerer å anspore nyrene.
  • Ta en shot glass full av olivenolje per dag. Høy kvalitet (extra virgin) oljer er smakløst.
  • Noen hevder at små doser av konsentrert sprit (som Scotch) anspore leveren til handling for å fase I detox. Noen avviser denne påstanden. De som aksepterer den holder som ett skudd maks på tom mage, er det som er nødvendig for å sette leveren til "høy utstyr" for å rense systemet.
  • Tar sink på tom mage vil fremkalle brekninger. Vær sikker på sink er alltid tatt på full mage.
  • Noen mennesker (særlig eldre folk) kan ikke ta sink med andre vitaminer. Det induserer magesyke. Det er ofte lurt å ta sink på et annet tidspunkt enn de andre kosttilskudd.