Digidexo.com

Er Kolon Rensing Farlig?

Er Kolon Rensing Farlig?


I de senere årene har mange metoder, slik som The Master Cleanse, har spioneringen viktigheten av rensing av tykktarmen fra tid til annen. Produktet banen sier at over tid mennesker innta så mye giftig mat at med mindre de avgifte kroppen sin, kan de forårsake uopprettelig skade. Men de fleste medisinske fagfolk uttrykker skepsis når det kommer til kolon renset for "avgiftning". Videre kan rensefremgangsmåter også forårsaker mer skade enn de hindrer. Mens et kolon rens er noen ganger nødvendig for medisinske prosedyrer, for eksempel en koloskopi, diskutere fordeler av en avgiftning rens før du fortsetter med prosedyren.

Bakterier

En kolon renset tar sikte på å fjerne "toksiner" eller skadelige bakterier fra kroppen. Mens en rens eller klyster vil oppnå dette målet, fungerer kroppen allerede til naturlig drepe av dårlige bakterier. Videre, når en rens rids kroppen av dårlige bakterier, også forlater de fleste av dine gode bakterier i kroppen. Mangel på gode bakterier kan føre til forstyrrelser i fordøyelsen. Også, siden gode bakterier angriper dårlige bakterier og holder tarminfeksjoner unna, en rens som rids deg av gode bakterier vil forlate fordøyelseskanalen utsatt for smitte.

Dehydrering

En rens er vanligvis oppnås gjennom en kombinasjon av klyster og ulike avføringsmidler. Som alt avfall forlater kroppen, kan fluid komme inn i fordøyelseskanalen og i prosessen forskyve kroppens største elektrolyttbalansen. Elektrolytter er en rekke elementer som samvirker med hverandre for å holde kroppen fungerer. Når elektrolyttforstyrrelser oppstår, er risikoen for dehydrering øker. Selv om dehydrering er sjelden alvorlig, venstre ubehandlet kan det føre til store komplikasjoner, for eksempel delirium og død. Mens et kolon rens vil sannsynligvis ikke forlate deg dehydrert nok til å forårsake død, andre faktorer, som for eksempel en sykdom eller skade, kan forverre dehydrering. Dehydrering i seg selv kan bidra til blodpropp og andre forhold.

Elektrolytten Elevation

Elektrolyttforstyrrelser refererer både til forhøyet og mangelfulle elektrolyttnivåer. Når elektrolyttnivået stiger raskt, sette deg selv i en potensielt farlig situasjon. The Mayo Clinic bemerker at folk med hjerte-eller nyresykdom er spesielt følsomme for elektrohøyde komplikasjoner, for eksempel hjerte-eller nyresvikt. Mens et kolon rens vil definitivt ikke resultere i en elektrolyttforstyrrelser eller høyde, er det alltid en risiko, spesielt hvis du bruker noen avføringsmidler som inneholder natriumfosfat.

Koloskopi og andre medisinsk nødvendig kolon renser

Noen ganger kan legen kreve at du rense ut kolon, slik at hun kan utføre en bestemt prosedyre. En koloskopi (en prosedyre som brukes til skjermen for tykktarmskreft og andre forhold) og tykktarmskirurgi begge krever en renset ut kolon for å sikre en trygg og effektiv prosedyre. Siden de ovennevnte risikoene for kolon renser gjelder fortsatt selv om du trenger å gjennomgå en for en mer vital medisinsk grunn, snakk med legen din om trinnene du kan ta for å redusere faren for komplikasjoner. Avhengig av din medisinske historie, kan legen velge et avføringsmiddel som ikke inneholder natriumfosfat. I tillegg bør du sørge for å hydrat selv i samsvar med eventuelle rense restriksjoner.

Colon Cleanse Alternatives

Snarere enn å gjennomgå et kolon rens for avgiftning, bør du vurdere kosttilskudd endringer som vil hjelpe kroppens naturlige detox prosesser. Unngå en diett høy i mettet og trans fett. Det betyr, kuttet ut buttery, fet mat og velger hele korn, frukt og grønnsaker. Fiber vil også bidra til å regulere fordøyelsessystemet og sørge for at kroppen din skiller ut hva den ikke trenger i hyppige intervaller. Mat rik på fiber inneholder havregryn og kli. Hvis du har en vanskelig tid å få nok fiber, bør du vurdere en fiber supplement, for eksempel Konsyl.