Digidexo.com

Slik bruker Quince som et naturlig hjemme bøte

Slik bruker Quince som et naturlig hjemme bøte


Quince er en spiselig frukt som tilbyr en rekke fordeler som et hjem rette. Kvede navnet selv kommer fra det franske, der det er kjent som "coing," tilpasset "kvede" av britene. Quince tilhører pome frukt familie og er fjerne slektninger av epler og pærer. Quince skinner blant frukt for sin anti-virus og anti-oksiderende propeties, så vel som det er på høy vitamin C-innholdet. Les videre for å leanr hvordan du bruker quinc som en naturlig hjemme rette.

Bruksanvisning

Bruk kvede som en naturlig kilde til kalium å øke hjerte helse. Tilstedeværelsen av kalium i kvede bidrar til å senke høyt blodtrykk og forbruk av kvede er også knyttet til lavere kolesterol. Kvede er meget lavt natriuminnhold, kolesterol og mettet fett.

Unngå influensa ved å spise kvede. Fenolene, stoffer i kinesisk kvede, har sterke anti-influensa egenskaper. Fenolene beskytter mot influensa fordi de holder seg til virus og svekke dens evne til å føre til sykdom.

Legg kvede til kosthold for å øke inntaket av vitamin C. Quince er en rik kilde til vitamin C. Vitamin C er en av de mest sikre og effektive næringsstoffer, og kan beskytte mot hjertesykdom, immunsystem mangler, aldring av huden og øyesykdom.

lindre symptomene på magesår. Forbruket av kvede har vist seg å være gunstig for folk som lider av magesår. En studie viste at fenolene, kanskje en aktiv ingrediens i kvede har helsemessige fordeler for mage-tarmkanalen.

Fight kreft. Quince skryte potente antioksidantegenskaper, som hjelper kroppen å bekjempe frie radikaler og reduserer risikoen for kreft. Disse fenoliske antioksidanter er de funnet i frukt, som er overlegne i forhold til flere andre antioksidanter.