Digidexo.com

Veldedige organisasjoner som vil bidra til å betale medisinske regninger

Veldedige organisasjoner tilbyr tilskudd, lån og påvirkningsarbeid for å hjelpe dem som ikke har råd til å betale for fortid og fremtid omsorg. Pasienttalsmenn og non-profit veldedighetsorganisasjoner område som landsdekkende, og viser fleksible retningslinjer og betaling planer for de i nød.

Veldedige organisasjoner som hjelper betale medisinske regninger

Assistanse kommer i mange former, for eksempel tilskudd, lave renter lån og ved donasjon. The Department of Human Services i hver stat hjelpemidler også voksne som trenger hjelp med å betale legeregninger. Noen veldedige organisasjoner og sosiale organisasjoner også hjelpe med transport og levekostnader knyttet til fortsatt medisinsk behandling.

Veldedige hjelpeorganisasjoner

Medi-Corp Health System hjelper med veldedighet omsorg, betaling planlegging og rabatter for de som trenger hjelp med medisinske regninger. Retningslinjer for veldedighet omsorg program detalj krav til programkvalifisering inntekt. Bør gjøres planer for å motta omsorg bruke denne veldedig program i forkant av behandlingen. Medi-Corp tilbyr også en rabatt program som gjør at lavere regninger for de uforsikrede eller underinsured. Kvalifisering til rabattsystemet er inntektsbasert. Rabatter gis på en glideskala, vanligvis dekker mellom 20 til 60 prosent av det fakturerte beløpet (se Ressurser nedenfor).
Medical Billing Advocate fungerer som meglere mellom pasienten og faktureringsbyrået. Den talsmenn gjennomgang og revisjon regninger for nøyaktighet, og forhandle frem en betalingsplan for å holde pasienter fra misligholde og forårsaker en kredittvurdering hit (se Ressurser nedenfor).

Pasient Advocacy og gjeld konsolidering

Pasient Advocate Foundation bistår med betaling av medisinske regninger, og relaterte helsevesenet tjenestebehov (se Ressurser nedenfor). Ameriplan bistår også med medisinsk fakturering behov for både grunnleggende og store medisinske og tannbehandling. Kiropraktikk tjenester er en overbygd funksjon med denne veldedige rabatt program. Spesifikk inntekt og trenger basert retningslinjer finnes for kvalifisering. For ytterligere informasjon besøk mybenefitsplus.com.

Medisinsk Gjeld Assistance

The Medical Gjeld Hjelp organisasjonen tilbyr assistanse og lave kostnader helseforsikring dekning for kvalifiserte personer. Konsolidere og bistå med medisinsk gjeld er den primære funksjon av denne bistanden gruppen. For ytterligere informasjon besøk edicaldebthelp.com.
Katolske Charities tilbyr medisinsk bill hjelp til de som trenger det i hele USA. Denne veldedige organisasjonen fungerer sammen med Providence helsenettverket til å yte tjenester. For ytterligere informasjon besøk austindioces.org eller catholiccharitiesusa.org.

Medisinsk Bill Relief for veteraner

The American Veterans Relief Foundation også hjelpe veteraner og deres familiemedlemmer når belemret med montering medisinske regninger. For ytterligere informasjon besøk avrfoundation.us.
Beskjedne behov er en veldedig organisasjon som hjelper med å sikre et utvalg av medisinsk bill lettelse tilskudd. Tilskuddsmidler som brukes til å hjelpe kvalifiserte individer inkluderer selvstendig liv tilskudd, tilbake til jobb finansiering og selvforsyning tilskudd.

Veldedighet Grupper Gi Husholdningenes Stue Assistance

Frelsesarmeen USA tjener de som trenger det med økonomisk bistand med medisinske regninger, transport, bolig, resepter og kontinuerlig omsorg. For ytterligere informasjon besøk salvationaryusa.org.
The Free Medical Camps veldedighet ikke bistå med tidligere medisinske regninger, men gir ny og kontinuerlig omsorg for personer som oppfyller retningslinjene inntekt. For ytterligere informasjon om programmer og tjenester besøk freemedicalcamps.com.
De måter å jobbe Foundation hjelper voksne som ikke kan sikre lånefinansiering ved tradisjonelle låneinstitusjoner. Midler kan brukes til å betale uforutsette regninger, fikse transport problemer og innkjøps resepter. For ytterligere informasjon besøk waystowork.org.
United Way of America samarbeider med ulike frivillige organisasjoner for å hjelpe de som trenger det. Mange UW organisasjoner arbeider også sammen med fylkes eller sogne Avdelinger av utvikling for å sikre tilskuddsmidler for å spre. For ytterligere informasjon besøk liveunited.org.