Digidexo.com

Calf strain skader

Calf strain skader


Leggen er lokalisert i leggen under kneet. Jo større man er kalt gastrocnemius. Muskelen nedenfor det er soleus. Begge musklene brukes til å reise opp på eller dytte tærne bort fra kroppen. Løpere, vektløftere, dansere og idrettsutøvere er spesielt utsatt for kalv belastningsskader på grunn av repeterende stress på disse musklene.

Betydning

En person må hvile når de har en kalv belastning som disse musklene blir brukt til turer. Unnlatelse av å ta vare på en kalv muskel belastning kan føre til ytterligere tårer og skade på musklene.

Typer av Stammer

Enkelte kan føle tetthet i sine leggen fra en klasse 1-stamme. De kan fortsatt være i stand til å bruke sine kalver, men de kan være sår eller stram i flere dager. En grad 2 belastning kan produsere skarpe smerter, hevelse og selv blåmerker.

Andre typer Strain

En grad 3 belastning kan produsere ekstrem smerte og en manglende evne til kontrakt enten leggmuskelen. Enten muskelen kan rive bort fra benet. Gastrocnemius kan selv ballen opp og ser deformert.

Effekter av Ice, Varme og medisiner

Ice skal brukes i løpet av de første 48 til 72 timer etter en kalv belastning å redusere betennelse og smerte. Etter den første hevelsen har gitt seg, kan en varmepute fremme blodstrøm, som inneholder oksygen og næringsstoffer for helbredelse. Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen kan også kontrollere hevelse og smerte. Grad 3 skader krever ofte kirurgisk reparasjon. Etter det, kan is, og varmen medikamenter anvendes for helbredelse.

Time Frame

En kalv belastningsskader kan helbrede i et par dager hvis man gir den riktig behandling, særlig hvile.