Digidexo.com

Kosttilskudd for Thyroid Problemer

Kosttilskudd for Thyroid Problemer


For mennesker med skjoldbruskkjertelen ubalanser, har alternative løsninger som kosttilskudd blitt funnet vellykket i å lindre skjoldbrusk-relaterte symptomer.

Fakta

Skjoldbruskkjertelen er en liten endokrin kjertel i nedre del av halsen som produserer, lagrer og frigjør skjoldbrusk hormoner T3 og T4, noe som bidrar til å kontrollere stoffskiftet.

Betydning

Ifølge Mary J. Shomon i "Living Well med Graves 'sykdom og Hypertyreose," minst 25 millioner mennesker i USA har en feil skjoldbruskkjertelen, og kvinner er sju ganger større sannsynlighet for å utvikle en skjoldbrusk tilstand enn menn.

Typer

Dr. Ridha Arem, som skrev "The Thyroid Solution: A Revolutionary Mind-Body Program for Gjenvinne din emosjonelle og fysiske helse," antyder tilskudd for bestemte skjoldbrusk symptomer. Arem sier glutaminsyre kan redusere angst og andre stressrelaterte problemer, og anbefaler rose root for å redusere depresjon, øke energi og hjelpe deg å håndtere stress.

Ifølge Arem, er quercetin sterkt anbefalt for personer som lider av en skjoldbrusk ubalanse. Karnitin kosttilskudd, Shomon sier, bør forbedre hypertyreose symptomer innen to uker, mens fulvic syre --- i kombinasjon med omega 3, kalsium, magnesium og vitamin A, B-kompleks, C og E --- kan bidra til å redusere forhøyede T4 nivåer.

Betraktninger

Graviditet og røyking er begge risikofaktorer for hypertyreose. Hvis du har en familiehistorie med skjoldbrusk problemer eller er mellom 20 og 40, er du også mer utsatt, sier Shomon.

Advarsler

Kosttilskudd kan forstyrre andre medisiner. Konsultere legen din før du slutter eller begynner en skjoldbrusk behandlingsregime.