Digidexo.com

Hvordan kontrollere Uregelmessige Følelser i overgangsalderen

Menopause er en betydelig overgang for mange kvinner. Kroppen din gjennomgår en rekke endringer og hormonnivåene endres dramatisk. Dette kan føre til emosjonelle problemer som depresjon og humørsvingninger. Mange egenomsorg strategier kan lette følelsesmessige forstyrrelser. Disse tilnærmingene er mest effektive når de brukes i forbindelse med hverandre.

Bruksanvisning

•  Tren regelmessig. Ha 30 minutter aktivitet minst tre dager i uken. Øvelse lindrer stress og fremmer avslapning. En kombinasjon av aerobic aktivitet, som løping, svømming eller turgåing, med styrketrening er best. Snakk med legen din om en passende diett.

Få minst sju til åtte timers søvn en natt. Å være godt uthvilt fremmer generell trivsel og fordeler emosjonelle helse. Prøv å trene tidligere på dagen og unngå koffein, i hvert fall om natten hvis du ikke kan gi det opp helt.

Eksperimenter med forskjellige avslapping og stress-reduksjon metoder. Dette inkluderer meditasjon, dyp pusting, yoga, tai chi, positiv visualisering, og hypnose. Finne metoder som fungerer best for deg og forplikte seg til dem regelmessig. Disse aktivitetene oppmuntre balanse og vil bidra til å holde uberegnelig humørsvingninger i sjakk.

Supplement med naturlige vitaminer og urter. Alternativ medisin ekspert Andrew Weil, MD, sier B-vitaminer spiller en viktig rolle i å regulere stress og kan bidra til bedre emosjonelle helse. Han anbefaler også klaseormedrue, dong quai og linfrø for å ta hormonelle ubalanser, som bidrar til emosjonelle symptomer. Snakk med legen din om naturlig kosttilskudd for å finne ut om de passer for deg og for å få veiledning om riktig dosering.

Prøv akupunktur. University of Maryland Medical Center anmeldt studier og fant det var effektivt for å lindre humørsvingninger i noen kvinner. Arbeid alltid med en lisensiert utøveren når du bruker denne behandlingsformen.

Diskuter med legen din dersom du finner egenomsorg tiltak ikke lindre dine emosjonelle symptomer eller du finner de er betydelig forstyrrer dagliglivet. Ytterligere behandling og / eller medisiner kan være nødvendig. Legen din kan hjelpe deg å avgjøre det beste løpet av handlingen.