Digidexo.com

Acne behandling med natron

Akne er et stort problem for mange mennesker. Selv om noen få kviser her og der er litt mer enn et irritasjonsmoment, kan vedvarende face-wide akne forårsake store hudproblemer inkludert arrdannelse. Det er mange måter å behandle akne. En av de billigste måtene er med natron.

Fordelene

Acne TKO sier at natron hjelper kvitte seg med arr, og at det også kan redusere rynker og røde merker. Det hjelper også oppklare eventuelle frisk akne. Natriumbikarbonatet i natron hjelper behandle akne. Natriumbikarbonat er pH nøytral og har vært brukt som tannkrem, en hårvask, en smerte smokk, og en luktfjerner. Natron eksfolierer huden og fjerner de øverste lagene av huden påvirkes av akne. Noen akne behandling med natron bør gjøres eksternt. Aldri svelges natron.

Ulempene

Ifølge Acne TKO, kan natron forårsake en reaksjon i huden din. Før du starter akne behandling, teste natron på et lite område av huden din. Ikke bruk den hvis du har rødhet, irritasjon eller betennelse; du kan være allergisk mot det. Baking soda kan også føre til overdreven tørrhet og kan legge igjen en svak brennende følelse i et område rammet av akne.

Tips

Bruk natron og ikke bakepulver. Påfør natron behandling forsiktig; ikke skrubbe det inn i huden din. Fukte etter hver behandling. Ikke la masken på i mer enn 15 minutter, men avhengig av følsomhet, kan fem være nok. Bruk maske 2-3 ganger i uken, og ikke mer.

Oppskrift

Min Acne Dream tilbyr en natron maske oppskrift. Ingredienser du trenger er natron, to boller, filtrert vann, honning, agurk og eple. Sett 2 ts. vann og 1 ts. av natron i en bolle og bland dem. Mos eplene i en annen bolle til en lime former og legge den til i vann og bakepulver. Slipe agurk og legge den. Tilsett 1 ts. honning, bland, og la det kjøle i kjøleskapet i en time eller to.