Digidexo.com

Hvordan måle for Weight Loss

Måling vekttap er enkel. Det krever bare noen få verktøy og litt tid. Kontroll målinger annenhver uke er en god måte å starte. Gode ​​steder å sjekke er din midje, lår, nakke og hofter. Ved måling av disse områdene, slitasje tettsittende klær, eller ingen i det hele tatt, for å få de mest nøyaktige målingene.

Hvordan måle for Weight Loss

Måle noen utvalgte områder kan fortelle mye.

•  Begynn med midjen din. Mens du står, ta målebånd for å finne din faktiske midje størrelse. Dette er stedet hvor klærne dine passer. Ikke suge i magen eller dra i båndet. Tallet kan være skremmende, men innser at klær selskaper kan vise størrelsen som er mindre enn du faktisk er. Å kjøpe klær som passer deg ordentlig, heller enn de som gjør at du føler deg bedre mentalt, er viktig for god helse. De fleste går for strammere når det kommer til en midje størrelse. Men å gjøre det fører til ekstra press mot hardt arbeidende organer. Klær som er for stramt i midjen kan også svekke fordøyelsen. Merker ned nummeret på din notisblokk med datoen. Sett din neste midjemålet for to uker.

Menn og kvinner få vekt på ulike måter i underkroppen. Når vekten begynner å falle av, og musklene begynner å firmaet opp, bena for menn og hoftene for kvinner er de nest beste stedene å måle. For menn, måle ene låret rundt midten. Som med livet, må du ikke dra på målebånd. For kvinner, vikle målebånd rundt hoftene. Kvinners hofter har en tendens til å holde mer vekt når man måler for vekttap. Måle begge sammen fungerer best. Menn trenger bare å måle det ene låret.

måle halsen er en god overkroppen måling for menn, mens brystkreft måling er en god kilde til overkroppen vekttap for kvinner. Menn bør ikke anta at deres skjorte nakke størrelse er deres faktiske størrelse. Måle rundt bunnen av nakken i en avslappet stående posisjon. En skjorte som er litt stramt rundt halsen kan svekke blodsirkulasjonen. Ved måling for kvinner rundt brystet, måle stående rett opp uten stakk ut brystene. En enkel, løs måling rundt midten vil være nok. Som stegene ovenfor, gjøre oppmerksom på størrelser, og måle igjen om noen uker.

Hint

  • Ikke bli fristet til å måle midjen din før du spiser. Kroppen din tilbringer mesteparten av dagen med å fordøye mat, så gå for den mer nøyaktig tall.