Digidexo.com

Depro Provera for overgangsalder kontroll

Hetetokter og vaginal tørrhet er to symptomer på overgangsalder som kvinner som tar Depro Provera håper å unngå. Depro Provera (medroxyprogersterone) er en kvinnelig hormon mer allment anerkjent som progersterone, i henhold til online nettsted Drugs.com. Den brukes i forbindelse med en blanding av østrogenhormoner (kjent som konjugerte østrogener) å behandle menopause-symptomer hos kvinner.

Menopause

Tilstanden til menopause (når en kvinnes hormonnivået begynner å avta og fruktbarhet opphører), kan produsere ubehagelig og problematisk symptomer hos kvinner. Disse symptomene kan være hetetokter, tørr skjede, bein tynning og brenning og irritasjon i vaginal områder. Derfor er det ikke uvanlig for kvinner å oppsøke medisiner for hjelp i å kontrollere symptomer på overgangsalder.

Depro Provera

Progesteron er det hormon som regulerer eggløsningen hos en kvinne, samt menstruasjon (enten naturlig danner i kroppen eller ved bruk medikamenter). En medisiner som er noen ganger foreskrevet for å hjelpe kontroll overgangsalder symptomer (inkludert de som gjelder for eggløsning og menstruasjon) er Depro Provera, som inneholder progesteron.

Depro Provera Administrasjon

Depro Provera gis i tablettform (en 28-dagers forbruk som inneholder 14 hver av to forskjellige fargede piller). Det anbefales at Depro Provera tas på samme tid hver dag for å opprettholde en jevn tilførsel i hele kroppen. I tillegg kan det tas med eller uten mat, som ønsket.

Administrasjon Viktig

I henhold til den elektroniske nettstedet Drugs.com, riktig farget piller må tas i løpet av de første 14 dager, så vel som riktig farget pillen fra dag 15 til 28 (en farge er for begynnelsen parti av måneden, den andre for siste del av måneden). Det er viktig at fargene ikke blandes i løpet av måneden.

Medisiner bivirkninger

Potensielle bivirkninger fra Depro Provera bruk kan variere fra mild (acne, oppblåsthet og økt hårvekst) til alvorlig (pustevansker, brystsmerter, forvirring og nummenhet på den ene siden av kroppen). I tillegg, hvis en Depro Provera medisiner brukeren også røyker, kan hun øke risikoen for blodpropp, hjerteinfarkt og hjerneslag. Og ifølge Mayo Clinic, de som røyker kan også øke hetetokter i overgangsalderen og selv bringe på overgangsalder, hvis det ikke allerede opplever det.

Advarsel

Depro Provera bør ikke tas av personer med livmor, bryst eller hormonavhengig kreft. Det bør heller ikke tas hvis en tidligere historie med hjerneslag, blodpropp eller hjerteinfarkt finnes av potensialet medisiner bruker eller om det er leversykdom stede.