Digidexo.com

Hvordan Naturligvis Reduser Østrogen i menn

Østrogen er vanligvis betraktet som en kvinnelig hormon på grunn av sin rolle i regulering av menstruasjonssyklusen, men østrogen er til stede hos menn, også. Forhøyede nivåer av østrogen kan forårsake uønskede bivirkninger hos menn, inkludert en nedgang i sexlyst, vektøkning, og forstørrelse av brystene. Korrigere en østrogen ubalanse kan oppnås med medisiner eller endringer i livsstil.

Hvordan Naturligvis Reduser Østrogen i menn

•  Tren regelmessig. Fettvev produserer østrogen; da nok av det er samlet, kan det skape et hormon ubalanse. I en studie utført av Anne McTiernan av Fred Hutchinson sin Prevention Studies Clinic, resultatene viser at trening senket estriodol nivåer der slanking og vekttap alene ikke gjorde det.

Suppler kosthold. Tar et supplement høy i sink vil redusere omdannelsen av testosteron til østrogen. Antioksidanter kan også øke testosteron produksjon, balansering mengden av østrogen som produseres.

Spør legen din om testosterontilskudd. Disse medikamentene inneholder testosteron; når den er syntetiseres av kroppen, balanserer testosteronnivået av østrogen. En resept er nødvendig for testosterontilskudd, og bloodwork bør utføres for å sikre at hormonnivået er balansert gjennom hele behandlingen.