Digidexo.com

Om naturlig hormon erstatning for menn

Om naturlig hormon erstatning for menn


Mannlig hormon ubalanser kan føre til betydelig ubehag som menn alder. Mange menn som opplever en hormonmangel opplever redusert libido, tretthet, lav energi, og redusert evne til å resonnere gjennom problemer. Det er naturlige behandlinger for å bidra til å gjenopprette kroppens sunn balanse av naturlige mannlige hormoner uten vesentlige bivirkninger og en høy suksessrate. Fortvil ikke om lavt testosteron.

Betydning

Som de fleste menn blir eldre, nivået av testosteron i kroppen har en tendens til å synke vesentlig. Dette resulterer i apati og andre symptomer som de som er nevnt tidligere. Mange leger vil foreskrive hormonbehandling for å behandle disse problemene, men de kan ha betydelige bivirkninger. Heldigvis er det sunne naturlige alternativer som har lignende effekter uten bivirkninger eller høye kostnader for legemidler hormon erstatninger.

Forebygging / løsning

En av de beste - og bevist - naturlige måter å gjenopprette hormonbalansen er å forbedre forholdet mellom muskler til fett i kroppen. Som en mann blir eldre, har en tendens hans stoffskiftet å avta markert. Dette betyr at det er lettere for ham å sette på fett, og mer vanskelig for ham å sette på muskel. Dette fører til lavere hormonproduksjon, markert redusere livskvaliteten hans. En økning i øvelsen og en forbedring i dietten kan forbedre naturlige hormonproduksjon og utelukker behovet for medisinske behandlinger.

Time Frame

Jo før at hormon ubalanse problemene løses, jo mindre at symptomene må lide. Hva en lege kan hjelpe i å gjøre er å gi tester for hormon ubalanser. Hvis symptomene er spesielt alvorlige, kan du lider av en behandles medisinsk tilstand som er direkte årsak til hormon problemer. Konsekvensene for vedvarende lavt testosteronnivå kan være alvorlig - det øker risikoen for hjerte sykdom og kreft.

Potensiell

Det finnes mange naturlige kosttilskudd som kan brukes til å korrigere testosteron ubalanse hos menn. Noen eksempler er sink, karnitin og chrysin. Se referansene under for mer informasjon. Du kan ofte finne disse kosttilskudd kjøpt på ernæring butikk nær deg, eller gjennom en online leverandør. Naturlig rettsmidler for testosteron erstatning fokusere på å forbedre kroppens evne til å behandle og produsere egne hormoner - ikke stole på utsiden syntetisk ekstrautstyr. Riktig ernæring og mosjon reparere kroppens hormon produksjon sentre, og sørger for lengre sikt helse og større glede av livet.

Potensiell

Det er aldri for sent å begynne å gjøre med en testosteronmangel. Når problemet er identifisert, hvis du gjør ditt beste for å gjennomføre alle de naturlige metoder til disposisjon for å korrigere det, kan det bli slått - og millioner av andre aldrende menn har oppnådd det samme. Vær proaktiv - spør legen din for en hormon test i dag hvis du lider av noen av symptomene på mangel nevnt ovenfor.