Digidexo.com

Green Tea Vekttap bivirkninger

Det er mange påstander om de helsemessige fordelene av grønn te, spesielt for de som prøver å gå ned i vekt. Selv om grønn te har vært brukt i tusenvis av år, og dens helsemessige fordeler har blitt mye dokumentert, det er bivirkninger knyttet til bruk i vekttap.

Koffein Effekter

I motsetning til hva mange tror, ​​gjør grønn te inneholder koffein. Avhengig av traktemetoden, grønn te har 24 til 48 mg per kopp. Ifølge University of Maryland, hvis du skal bytte måltider og andre væsker med grønn te i den tro at det vil øke hastigheten vekttap, løper du risikoen for svimmelhet, hjertebank, søvnløshet og irritabilitet.

Det er mulig å faktisk overdose på koffein. Hvis du opplever magekramper, appetitt tap, diaré, hodepine, kvalme og oppkast, slutte å drikke grønn te og ta kontakt med helsepersonell.

Dehydrering

Å drikke mye vann er nødvendig for alle som ønsker å gå ned i vekt, fordi en dehydrert kropp vil henge på hver ekstra unse av fett. Ifølge Dr. Andrew Weil, kan du ikke erstatte grønn te for vann som du gå ned i vekt. Koffein er vanndrivende, slik at du mister vann fra kroppen din selv når du drikker grønn te.

Kroppen din trenger omtrent åtte kopper vann om dagen. Dr. Weil forklarer at du trenger å drikke tre kopper te å få to kopper vann. Med mindre du drikker tolv kopper te om dagen, løper du risikoen for dehydrering, som kan føre til alvorlige hjerteproblemer.

Og drikker tolv kopper te om dagen - selv svak grønn te - setter deg i fare for koffein forgiftning.

Gastrointestinale effekter

Ikke alle grønn te som brukes av mennesker som prøver å gå ned i vekt er ren. Noen inneholder blandinger av andre urter, inkludert senna - en naturlig avføringsmiddel. Ifølge Dr. Mark Bayatsky på EveryDayHealth.com, kan bruk av Senna føre til diaré. Hvis du fortsetter å bruke en grønn te vekttap blanding som inneholder Senna, kan produksjonen av nødvendige nevropeptider stoppe, noe som fører til kronisk forstoppelse.

Selv ren grønn te kan føre til kvalme, fordi tanniner den inneholder forstyrrer kroppens opptak av jern, som også kan føre til anemi.

Grønn te er også surt som kan irritere mageslimhinnen og forverre magesår.

Underernæring

Når som helst du redusere kaloriinntaket, kan du risikere å ikke få alle de vitaminer, mineraler, aminosyrer, proteiner, karbohydrater og sunt fett som kroppen din trenger.

Drikke grønn te i stedet for å spise som en del av din vekttap plan kan faktisk rane kroppen av de næringsstoffene den trenger, som fører til underernæring.

Underernæring kan føre til at kroppen til å begynne å ta næringsstoffer fra muskler, bein og organer, alvorlig svekke dem. Ifølge oppføringen i legens Desk Reference, kan underernæring også gi irritabilitet, tørr eller ujevn hud, hårtap og sprø negler.

Aluminium og Fluor

All raske vekttap setter en belastning på kroppen, noe som gjør den mer utsatt for problemer.

Studier, som ett publisert i European Journal of Nutrition desember 2007, har funnet en problematisk kobling mellom innholdet av grønn te og lave jernnivåer i rotter aluminium. Ifølge Oregon State University, inneholder grønn te også fluor. Det er også bekymring for at kombinasjonen av de to kunne utgjøre en helserisiko; men mange flere studier er nødvendig.