Digidexo.com

Funksjonell Hypoglykemi Diet

Hypoglykemi er en tilstand der kroppens blod sukker faller til unormalt lave nivåer, i henhold til de Mayo Clinic. Dette kan føre til anfall, bevisstløshet, tåkesyn og mental forvirring. Reseptbelagte medisiner kan brukes til å behandle hypoglykemi, men en annen rute inkluderer vedtakelsen av en hypoglycemic kosthold.

Hypoglycemic Diet

Ifølge Hypoglykemi Support Foundation, er målet for en hypoglycemic kosthold for å holde blodsukkernivået normalisert i løpet av dagen. Som karbohydrater er mest direkte ansvarlig for endringer i blodsukkernivået, dreier denne tilnærmingen rundt begrensning og kontroll av karbohydratinntak. Disse matvarer inneholder sukkerholdige varer, hvitt mel, koffein og alkohol. I stedet for disse, baserer diett på en standard mengde (20 til 30 gram) av sunne karbohydrater, slik som frukt, korn og grønnsaker. Spise fem på seks små måltider fordelt to til tre timer fra hverandre for å ytterligere stabilisere blodsukkeret. Inkluder både magre proteiner (kjøtt, fjærfe eller sjømat) og sunt fett (nøtter, frø og oljer) i hvert måltid, og holde kostholdet balansert.

Journalføring

Hypoglycemic Support Foundation anbefaler også at du opprettholder en mat logg for de første ukene av dietten, og bemerker maten du spiser og dine symptomer. Over tid vil dette gi en nøkkel til sammenhenger mellom visse matvarer og visse symptomer. Når du blir klar over disse problemene, eliminere uakseptable mat, og erstatte det med et annet element fra de sunne kategorier.