Digidexo.com

Best Waist teljet øvelser

Hvis du ønsker å få midjen din ned til en størrelse som du kan være stolt av, begynne å gjøre noen effektive midje teljet øvelser. Å få midjen din i form er hardt arbeid. Alltid strekke fullt før du setter i gang, og har massevis av vann på hånden for å rehydrere deg selv etter hvert sett med øvelser. Begynn sakte med en ny midje øvelsen til du føler deg mer komfortabel med det. Som med alle øvelser, er en sunn, lav-kalori diett viktig for vekttap.

Sit-Ups

For seks-pack abs eller bare for å få midjen din trimmet ned, start med sit-up øvelser, som lenge har vært vist seg effektive. Strekke magemusklene før du får startet. Begynn med to eller tre sett med ti. For en effektiv variant, hold deg selv i sit-up posisjon mens du teller til fem før sakte senking mot gulvet. En annen variant er å vri fra side til side som du gjør sit-ups, og nå hendene ut i stedet for å plassere dem bak hodet.

Vendinger

Den enkle bevegelser av vridning fra side til side vil hjelpe slanke midjen. Begynn ved å stå på ett sted med føttene skulder bredde hverandre, og deretter sakte vri fra den ene siden til den andre, stopper i midten på hver tur. Etter hvert som du blir mer komfortabel med vendinger, legge til en dukkert. Utvid armene ut og som du vri fra den ene siden til den andre, og ta på kneet med den andre hånden.

En annen variant på waistline vri er å støtte deg selv mellom to solide bord, og deretter vri med knærne bøyd og føttene ikke berører bakken.

Knee Bends

Knebøyninger arbeide bena og midjen. Stå rett, strekker armene ut foran deg, og deretter sakte bøye bena til du kommer tilsvarende en sittende stilling. Når du er i sittende stilling du holder mens du teller til fem og sakte stå opp igjen. Etter noen sett med ti av disse øvelsene, vil du begynne å føle det i magemusklene, ryggen og bena.