Digidexo.com

Hvordan detox Fra en Fatty Diet

Hvordan detox Fra en Fatty Diet


Fatty dietter kan føre til en opphoping av giftstoffer i kroppen. Hvis du er på en slik diett, kan disse giftstoffene som bor i dine fettceller har skadet kroppens evne til å opprettholde en sunn status. En mulig måte å gjenopprette systemets vekt-kontrollmekanismer er ved å skylle ut disse giftstoffene. For å fjerne disse giftstoffer fra kroppens fettceller, kan du vurdere en detoxing rutine.

Bruksanvisning

•  Fjern toksin fylt matvarer fra kostholdet ditt. Giftstoffer inn i kroppen din gjennom inntak av mat og drikke. Noen av disse giftstoffene kan komme inn gjennom tilsetningsstoffer i mat, mat med trans-fettsyrer og alkohol. Ved Omplanleggingspreferanser din diett for å fjerne kunstige matvarer, fast food produkter og alkoholholdige drikkevarer, er du redusere inntaket av giftstoffer.

Skyll kroppen din. Etter å bli vant til et sunt kosthold, men før du starter en detox plan, bør du skylle ut alt aktuelt materiale i kroppen din. Dette betyr at man gir avkall mat for en periode av tid. I stedet for å spise, bør du drikke mye vann. I løpet av denne tiden, er det akseptabelt å drikke sitronsyrer salt vann og te i tillegg. Du kan også vurdere klyster og kolon rensing. Nøkkelen til å spyle kroppen din er å unngå mat og holde deg hydrert.

Detox. Etter spyling for en dag, begynner du detox fasen, som kan vare fra en dag til en uke. Selv om en lengre detox perioden kan være mer gunstig, kan tidsplanen ikke tillater for en full syv dager med detox. Under detox perioden, bør du bare spise næringsrik mat, som for eksempel fullkornsprodukter, frukt og grønnsaker. Fra det øyeblikket du våkner opp før du går til sengs, bør du drikke ett glass vann hver time. Du kan drikke te eller kaffe om morgenen, men unngå å spise eller spiser koffein fullstendig før sengetid.

Fyll kroppen din. Avslutte detox perioden er ikke nok; du trenger for å gjenopprette kroppens styrke. For å begrense inntaket av giftstoffer som forårsaket din ubalanse i første omgang, bør du fortsette å unngå gift fylt matvarer. I tillegg planlegge kostholdet ditt slik at du bare spise naturlig, sunn mat. Fullkornsprodukter, grønne grønnsaker, frukt og proteiner bør være i sentrum av post-detox diett.

Tips og advarsler

  • Rådfør deg med en ekspert før du gjør noen radikale endringer i kostholdet ditt.