Digidexo.com

Hvilke grunner kan det være for High Blood Sugar?

Når du har høyt blodsukker ("hyperglykemi"), betyr det at mengden glukose i blodet ditt er overdreven. Normalt bruker kroppen og lagrer glukose for energi. Men hvis det er et problem med det hormonet som styrer blodsukkeret (insulin) blodsukkeret kan bygge opp til ekstreme nivåer. Over tid kan disse høye nivåene skape alvorlige helseproblemer, blant annet visjon, hjerte- eller nyresykdommer. Heldigvis, kan høyt blodsukker skal forvaltes - når årsaken er riktig diagnostisert.

Mangel eller Tørke Insulin

Insulin er et hormon som produseres av bukspyttkjertelen som bidrar til direkte glukose fra blodet til kroppens celler, der den brukes til energi. Høyt blodsukker kan føre til når bukspyttkjertelen ikke klarer å produsere nok insulin, eller slutter å produsere det helt. Denne type av svikt i bukspyttkjertelen er årsak til type 1 diabetes. Hvis du har type 1-diabetes, må du ta insulin kosttilskudd for å kontrollere blodsukkeret.

Body ikke reagerer riktig å Insulin

Noen ganger Bukspyttkjertelen produserer insulin i tilstrekkelige mengder, men kroppen din blir resistent mot insulin og lever, muskel- og fettcellene ikke klarer å lagre glukose, forlater det å bygge opp for høye nivåer i blodet. Insulin-resistente hyperglykemi er den primære årsak til type 2 diabetes. Hvis du har type 2 diabetes, du ofte må ta ulike medisiner for å hjelpe kroppen din håndtere glukose den produserer, og du må selv godbit ved å observere en sunn, lav-sukker kosthold, får regelmessig mosjon og kontinuerlig overvåking av blodsukkernivået.

Forbruker Too Many Karbohydrater

Hvis du er tilbøyelig til å ha høyt blodsukker, eller har diabetes, er det ikke nødvendigvis nok til å holde seg borte fra sukkerholdige matvarer for å holde blodsukkernivået under kontroll. Du må også begrense inntaket av karbohydrater, som karbohydrater er en form for sukker. Hvis du har diabetes, og du spiser for mange karbohydrater, vil kroppen din kan ikke riktig behandle sukker og blodsukkernivået stiger, selv om du er på medisiner.