Digidexo.com

Hvordan behandle menopause naturlig uten østrogen narkotika

Hvordan behandle menopause naturlig uten østrogen narkotika


Menopause er en tid med forandring for kroppen. I løpet av denne tiden, nivåene av østrogen, testosteron og progesteron gradvis avta og til slutt opphøre produksjon alle sammen. Med denne opphør av kvinnelige hormoner, er den kvinnelige ikke lenger i stand til å unnfange barn. Men dette er ikke den eneste virkning. Østrogen bidrar til å regulere kroppstemperaturen og bein produksjon. Behandle menopause uten østrogenbehandling kan oppnås naturlig uten risiko for reseptbelagte stoffet bivirkninger. Les videre for å lære hvordan å behandle menopause naturlig uten østrogen narkotika.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din. Når du går gjennom overgangsalder, en kvinne trenger å snakke med en gynekolog om de samlede effekter på kroppen og mental status. En gynekolog vil kunne veilede en kvinne i riktig retning for deres personlig behandling.

To Treat kroppen. Etter overgangsalderen, vil den kvinnelige kroppen trenger for å begynne en base av gode vitaminer og mineraler mer enn noen gang. Det er mange multivitaminer for kvinner over 50 år som er rettet mot innlegget overgangsalder supplement behov.

Unn hetetokter. Hetetokter er en nummer én klage med kvinner som er post menopausal. Behandling av hetetokter naturlig kan oppnås med bruk av svart cohosh. Dette tillegget, men ikke regulert av FDA, har vært kjent for å effektivt redusere virkningene av nattesvette og hetetokter.

Behandle depresjon. Kvinner er ofte overrasket over å finne seg selv føler seg litt blå etter menopause. Dette er en normal reaksjon. En naturlig supplement for depresjon og følelsen av å være ned er johannesurt. Hvis du velger å ta johannesurt sørge for å fortelle din primære omsorg lege og alle andre leger du ser for omsorg. Johannesurt har vært kjent for å påvirke visse reseptbelagte medisiner, samt opptaket av generell anestesi.

behandle huden. Tørr hud som forverres etter overgangsalderen kan behandles med en krem. Ved hjelp av fløte i motsetning til en lotion, som er tynnere, vil bidra til å holde fuktighet i huden lengre og dermed behandle tørr hud mer effektivt.