Digidexo.com

Naturlige måter å varme føtter

Naturlige måter å varme føtter


Ifølge National Institute of Health, hender og føtter er de første kroppsdeler for å bli kaldt. Når føttene er kalde, vil hele kroppen føle seg kald og ulykkelig. Finne naturlige måter å varme føttene kan føle deg bedre --- og varmere --- over. Så når du føler deg kald, prøv å varme føttene først og resten av kroppen din er sikker på å føle varmere snart.

Slitasje varme sokker og sko

Varm, tykke sokker vil bidra til å holde varmen i føttene og varme deg raskt. Faktisk, har du kanskje lagt merke til at når du får altfor varme det første du vil gjøre er å fjerne skoene og sokker! Det er fordi tettvevd sokker og sko hjelpe tak i varmen.

Suge føttene

Soaking føttene i en balje med varmt vann vil også varme dem naturlig og raskt. Vann har fordelen av å skape et varig varme som synes å gå hele veien ned til beinet. Og når føttene er kalde, det er akkurat det du trenger.

Holde føttene tørre

Fuktighet forårsaket av fotsvette kan gjøre føttene føles kaldere enn normalt. Holde sokker og føtter tørre vil legge til varmen i føttene og holde hele kroppen mer behagelig.

Warm Up Dine Sheets

Plasser en varmeflaske, eller murstein varmet i ovnen og innpakket i et tykt håndkle, ved foten av sengen ca 15 minutter før du sovner. Dette var et triks som brukes av pionerene, som ikke ble velsignet med sentral varme som de fleste av oss er i dag --- og det fortsatt fungerer veldig bra!

Kaste sokkene i tørketrommel

Plassere dine sokker eller tøfler i tørketrommelen for fem eller ti minutter før du setter dem på er sikker på å varme føttene. Elektrisiteten som brukes er minimal, og komfortnivået du får fra varme, toasty sokker er verdt det.

Pakk føttene i Fleece

Fleece er et naturlig stramt, vevd stoff, og varmer kroppen raskt. Det har blitt et populært materiale for å lage en rekke elementer, for eksempel klær, jakker, tepper og mer, fordi det er kjent for å varme deg raskt og holde deg varm. Hvilken bedre måte å naturlig varme føttene enn å pakke dem godt inn i en myk fleece teppe for en stund?

Kose Up

Når alt annet svikter, kanskje du kan overbevise noen til å la deg varme føttene opp mot dem. Plassere føttene på noens varme ben er den mest naturlige måten å varme føttene. Og det er mye raskere enn noen annen metode du kan prøve. Den koselige kos vil gjøre dere begge føler seg godt over --- selv etter at føttene har varmet.