Digidexo.com

Hvordan å lindre akne cyster

Hvordan å lindre akne cyster


Akne er en plagsom problem som ofte rammer unge voksne. Ofte akne blemishes eller kviser forsvinner på egenhånd med liten arrdannelse. Men hvis du lider av en alvorlig form for akne, kan du avtale med smertefullt og skjemmende cyste. I motsetning til vanlig akne, kan det ta uker eller måneder å lege en cyste. Men med behandling, kan du bli kvitt en cyste og hindre fremtidige hendelser.

Bruksanvisning

Bruk antibiotika for å behandle en cyste. Antibiotika hjelper ødelegge bakterier som utløser akne cyster. Skaff en resept fra familien din lege eller en hudlege. Ta medisiner som anvist.

bruker jevnlig en antibakteriell rensekrem. Velg både ansikts renset og kroppen vasker som inneholder et antibakterielt. Bakterier kan sive inn i porene, noe som kan utløse eller forverre en eksisterende cyste.

Hold hendene vekk fra ansiktet. Rørende vanligvis blir berørt elementer som telefoner og dørhåndtak gjør hendene en yngleplass for bakterier. Stam vask hendene og holde dem av ansiktet ditt for å unngå komplikasjoner under behandling av en cyste.

Bruk tea tree olje. Tilgjengelig fra helsekostbutikker og apotek, er tea tree olje en naturlig anti-sopp og antibakteriell. DAB noen dråper på en bomullsdott og bruke oljen til akne cyster. Bruk som anvist.

Påfør akne medisiner for å bidra til å helbrede en cyste. Reseptbelagte og reseptfrie medisiner med benzoylperoksid og retinol bidra til å helbrede akne cyster. Spør legen din om råd om disse akne produkter.