Digidexo.com

Slik Cure Hip Pain

Slik Cure Hip Pain


Hoftesmerter er et vanlig problem som særlig rammer eldre voksne. Årsaken til hofte smerte kan være artritt, en fraktur, en stamme, senebetennelse, eller en annen kilde. Det finnes ulike måter du kan kurere hoftesmerter, men du bør snakke med legen din før du selvmedisinering.

Bruksanvisning

Hvil stedet av smerte. Ikke legg press på området kan bidra til å lindre smerten. Mange synes å bruke en stokk eller rullator vil gi lindring.

Bruk is og varmeterapi. Isposer og varmeputer brukes til å kurere hoftesmerter. Ice er best å bruke etter at smertene begynner mens varmen kan være nyttig for å hindre smerten starter.

Arbeid musklene rundt hoften. Stretching kan hjelpe løsne området rundt hoften og lindre smerten.

Få en kortison skudd. Legen din kan anbefale at du får en kortison injeksjon for å bidra til å redusere betennelse forårsaket av senebetennelse eller leddgikt. Når betennelse i hofteområdet blir redusert, vil smertene avta.

Gå ned i vekt. Noen hofte smerte, inkludert smerte forårsaket av slitasjegikt, kan herdes ved at pasienten mister en vesentlig mengde av vekt.

Besøk en akupunktør. Akupunktur terapi har vist seg å kurere hoftesmerter i mange lange tids lider.

Tips og advarsler

  • Det er svært sannsynlig at legen vil anbefale fysioterapi for å kurere hoftesmerter. Fysioterapi øker styrken av området og hjelper deg å bli mer mobile.
  • I verre tilfeller kan hofteprotesekirurgi være nødvendig for å kurere smertene. Hip erstatning er nødvendig når leddet i hoften har fullstendig degenerert.