Digidexo.com

Hvordan håndtere Pollen & ragweed

Ragweed og pollen allergi er vanskelig å skille, fordi 75 prosent av folk som er allergisk mot pollen er også allergisk mot ragweed anlegget. Som de fleste allerede vet fra erfaring, kan disse allergi forårsake kløende øyne, lunger, nysing, kløe i halsen og noen ganger astma. Enten du er allergisk mot pollen, ragweed eller begge deler, er det flere måter å gjøre vinne disse allergier enklere.

Bruksanvisning

•  Hold et øye med pollen teller. Hvis det ikke er nevnt på din lokale nyheter eller vær kanal, kan du finne pollen teller for deg området oppført på aaaai.org. Se i denne tellingen som du gjør beslutninger om hvordan å tilbringe dagen. Når det er mulig, holde seg inne til minst 10 am pollen teller er lavest etter 16:00, så planlegge eventuelle forlengede friluftsliv tilsvarende.

Hold vinduene lukket. Du kan også ønske å kjøpe HEPA luftfiltre og støvsugere, noe som vil bidra til å eliminere allergener fra luften i hjemmet ditt. Vær forsiktig så du ikke kjøre med bilvinduene ned. Mens bilens air conditioner trekker også luft fra utsiden, filtrerer det skitt og pollen fra luften før den kommer ut av ventilene.

•  Prøv å unngå å klippe gresset og utføre andre typer hagearbeid. Hvis du må jobbe i hagen, bære en maske.

dusj og skifte klær etter å tilbringe tid utenfor for å holde fra å spre pollen inne i huset. Husk at hunder og katter kan også bringe pollen inne i huset, så prøv å holde dem fra å gjøre hyppige turer utenfor.

Bruk tørketrommelen i stedet for en klessnor. Henger klærne ute er en sikker måte å samle pollen og ragweed allergener.

Snakk med helsepersonell om dine allergisymptomer. Legen din vil være i stand til å anbefale en rekke over-the-counter antihistaminer. Hvis disse ikke viser seg å være effektive, kan du be om reseptbelagte medisiner som kan være nyttig.

Gjennomgå immunterapi, også kjent som allergivaksinering. Selv om dette vil kreve grundige allergitesting, er det ofte en effektiv behandling for personer som ikke responderer på andre alternativer.

8. Vurdere flytting. Mens det er nesten ingen områder av USA som ikke påvirkes av ragweed, mange allergikere finne lindring ved å flytte vest for Rocky Mountains. Dersom flytting er ikke et alternativ, kan du ønsker å planlegge en ferie til et av disse områdene i løpet av den tiden av året når dine allergisymptomer er det verste.