Digidexo.com

Hvordan Acid Reflux Årsak astma?

Forstå tilkobling mellom astma og Acid Reflux

Anslagsvis tre fjerdedeler av personer diagnostisert med astma også lider av acid reflux, som har ført til betydelig forskning på forholdet mellom de to forholdene. Selv om noen eksperter har teoretisert at hoste assosiert med astma forårsaker acid reflux ved irriterer brystet, mange eksperter mener at acid reflux faktisk kan være ansvarlig for å utløse astmaanfall. Andre mener de to tilstander kan interagere med hverandre lidelse utløser den andre.

Betennelse i Respiratory Tract

Astma er en alvorlig sykdom som fører til at luftveiene blir betent og hoven, som fører til en økning i slim generasjon, hoste, åndenød og død. Mens den eksakte årsaken til astma ikke er kjent, synes genetikk å spille en stor rolle i utviklingen av tilstanden.

Avslapning av lavere esophageal sphincter

Acid reflux er forårsaket av magesyre sikkerhetskopiering i spiserøret på grunn av avslapning av nedre esophageal sphincter, eller LES, noe som resulterer i halsbrann, sår hals og heshet. Noen mennesker med ingen historie med syre reflux har vært kjent for å utvikle sykdommen etter behandlingsstart med astma medisiner.

Lekkasje magen syrer

Når syre lekkasjer fra nedre spiserør hos mennesker med acid reflux, nervene som går langs halsen og inn i brystet blir stimulert. Dette resulterer i bronkial innsnevring, tungpustethet og pustevansker. Den irritasjon forårsaket av den lekkende syre produserer et astmaanfall i visse individer, og kan forverre en pre-eksisterende astmatiske tilstand i andre.

Trykkendringer i brystet

Når lungene har blitt irritert, og astmasymptomer har utviklet seg, trykket inne i bryst øker. Dette økte presset styrker ytterligere magesyre å flytte tilbake opp i spiserøret, noe som resulterer i et nytt angrep av syre reflux. Nok en gang, kan det lekker syre utløse flere luftveissymptomer. Studier har vist at astmasymptomer blir øket når syren injiseres inn i spiserøret til astmatikere. Dette bevis støtter teorien om at acid reflux forårsaker astma.

Behandling Bivirkninger

Resultatene tyder også på at noen astma medisiner som brukes til å utvide luftveiene under et astmaanfall kan også øke sure oppstøt og videreføre syklusen av symptomer. Disse medikamentene kan betydelig slappe av lavere esophageal sphincter, forårsaker syre til å lekke fra spiserøret og utløse et angrep. Derfor, behandling av astma, enten forårsaket av acid reflux eller anther faktor, kan forverre acid reflux og utløse en ekstra astmaanfall.