Digidexo.com

Hva gjør Positive Leukocytter Mean?

Leukocytter er en type hvite blodlegemer. Når urinen for leukocytter er positiv, er det leukocytter i urin. Hvite blodceller i urinen er vanligvis et tegn på infeksjon. En urinalysis positivt for leukoctyes er oftest et resultat av en urinveisinfeksjon. Imidlertid kan leukocytter i urin også være et tegn på andre infectiona som nyre infeksjon, blærekatarr eller uretritt.

Formål

Leukocytter er hvite blodlegemer, kroppens forsvarsmekanisme mot inntrengere som infeksjon og sykdom. Når fremmedlegemer inn i kroppen, hvite blodceller angriper den ved å ødelegge smittestoffer eller produsere antistoffer. Når det er en infeksjon i legemet, disse hvite celler vises i høyere konsentrasjon i urinen.

Typer

Lymfocytter er delt inn i B-lymfocytter og T-celler, klassifisert utelukkende av deres funksjon. B-lymfocytter utskiller antistoffer, proteiner som festes til utenlandske mikroorganismer i kroppens vev for å ødelegge dem. T-celler, på den annen side, ødelegge virusinfiserte eller cancerøse celler. T-celler også assistere produksjonen av antistoffer av B-celler.

Urinveisinfeksjoner

En urinveisinfeksjon (UVI) refererer til en bakterieinfeksjon et sted i urinveiene. Personer som har leukocytter i urinen vanligvis er diagnostisert med en urinveisinfeksjon. Symptomer for en urinveisinfeksjon inkluderer smertefull og hyppig vannlating.

Diagnose

De normale leukocytter varierer i urinen er 0 - 10 leu / ul. En urinanalyse eller hjemme peilepinnen test kan avgjøre om urinen er positivt for leukocytter. Hvis det er mer enn 20 leu / ul konsentrasjonen av leukocytter i urin, vil testen gjengi et positivt resultat.

Behandling

Behandling for positive leukocytter inkluderer behandle den underliggende infeksjon med antibakterielle medikamenter som Trimpex, Polycillin, Floxin, Noroxin, Cipro orTrovan. Vanligvis infeksjonen klarner opp i én til to dager etter start av medisin regime. Ytterligere medisiner kan være foreskrevet for smerte forbundet med urinveisinfeksjoner.