Digidexo.com

Methylcobalamin Fordeler

Methylcobalamin Fordeler


Methylcobalamin er koenzym form av vitamin B-12, noe som betyr at kroppen din kan bruke det uten å kreve ekstra skritt for å forvandle det til et brukbart stoff. Methylcobalamin brukes til å behandle en rekke sykdommer og mangler, og det er flere fordeler som følger med å ta methylcobalamin.

Søvnproblemer

Ifølge mend.net, kan methylcobalamin hjelpe med søvnproblemer, spesielt sove-våkne rytme lidelser. Disse søvn-våkne rytmeforstyrrelser inkluderer avansert søvnfase syndrom og forsinket søvnfasesyndrom. Methylcobalamin bidrar til å fylle hjernens nevrotransmittere når nevrotransmittere blir produsert av aminosyrer i hjernen. Tatt i betraktning at søvnforstyrrelser kan ha en rekke svært alvorlige effekter - som vektøkning, vekttap, og redusert problemløsning ferdigheter - methylcobalamin er et viktig supplement til å ta hvis du lider av søvnproblemer.

Vitamin B-mangel

Tar methylcobalamin kan også hjelpe hvis du har en vitamin B-mangel uorden. Siden methylcobalamin kan umiddelbart brukes av kroppen din i stedet for å måtte konvertere den til en mer brukbar form, kan du føle virkningene av det raskere enn andre vitamin B former. Noen av symptomene på vitamin B-mangel som methylcobalamin kan bidra til å lindre inkluderer - men er ikke begrenset til - følgende: tretthet, nedsatt mental kapasitet, hukommelsestap og hukommelsesproblemer, manglende evne til å konsentrere seg, irritabilitet, depresjon, sår i hjørnet av din munn, kortpustethet, og en skarp stikkende smerte i hendene dine.

Anemi

Methylcobalamin kan også hjelpe med effekten av anemi. Anemi er en reduksjon i antall normale røde blodceller eller en reduksjon i den normale mengden av hemoglobin som finnes i blodet. Anemi kan variere fra mild til alvorlig. Noen av symptomene på alvorlig anemi inkluderer: besvimelse, brystsmerter, angina, og et hjerteinfarkt. Noen av symptomene på mildere anemi er tretthet, svimmelhet, muskelsvakhet, og en følelse av kulde. Tar methylcobalamin har vist seg å hjelpe med symptomer på blodmangel.