Digidexo.com

Frukt At Detox

Frukt At Detox


Skadelige giftstoffer kan komme inn i kroppen gjennom kosten, så vel som miljøet. Disse giftstoff kan noen ganger føre til alvorlige helseproblemer, inkludert tilstoppede arterier. Detoxing kroppen din med frukt kunne hjelpe tømme systemet av disse giftstoffer. Før du endrer kostholdet ditt, kan det være en god idé å sjekke med legen din, siden mengden av frukt spist kan variere.

Sitrusfrukter

De antiseptiske egenskaper i lime og sitroner kan bidra til å befri tarmen av forråtnet bakterier. Disse bitre smaker frukt kan også hjelpe med kroppens leverfunksjon, eliminere dårlig og bidra til å sette kroppen din i vekttap modus, ifølge Whole Body Detox. Disse to frukt sammen med røde og rosa grapefrukt har en ingrediens som heter liminoid, som har vært kjent for å tømme kroppen for skadelige giftstoffer. Å hoppe-start dagen til avgiftning modus, drikke saften av en lime eller sitron i et glass med varmt vann knyttneve i morgen.

Bær som Detox

Tranebær er kjent for sin evne til å avverge nyre og urinveisinfeksjoner. De er også en god detox frukt, ifølge Whole Body Detox. Cranberries er fylt med antioksidanter samt hippursyre, som bidrar til å forsurer kroppens urin. De terte bær er også en naturlig probiotiske som oppmuntrer regularitet i mage området. Ferske økologiske tranebær har de mest detox egenskaper, men hvis de ikke er i sesong, kan usøtet, organisk tranebærjuice også være effektivt.

Andre Frukt

Flere andre frukter kan også ha kraftige avgiftnings egenskaper på kroppen. Blant dem er kirsebær, fiken og epler. Naturlig høyt fiberinnhold, epler er en god kilde til å rense tykktarmen, leveren og galleblæren. Pektin funnet i epler kan også bidra til å fjerne giftige metaller i kroppen din. Tart røde kirsebær har vært kjent for å redusere betennelse i og rundt kroppens ledd. Figurene er naturlig høyt innhold av kalium, samt kalsium og andre vitaminer for å bidra til å rense hele kroppen og fremme immunsystemet.

Fordeler

Selv om fordelene ved detoxing kroppen din med frukt kan variere fra ett individ til et annet, rapporterer mange mennesker føler seg sunnere etter inngrepet, ifølge gifte nå. Noen av fordelene med frukt kan omfatte mer energi, en reduksjon i nivået av stress, bedre reflekser, en reduksjon i kroppslukt og en mer behagelig ånde. Detoxing kroppen med frukten har også vært kjent for å bidra til å øke vekst og styrken av både hår og negler.