Digidexo.com

Vax-D Treatment

VAX-D maskinen er en dekompresjon tabell som hjelper kroppen i re-hydra platene som er mellom hver av ryggvirvlene. Det er et datastyrt system som setter en frem og tilbake spenning på en sele i håp om å trekke bule tilbake i platen og ta presset av eventuelle nerver som treffer.

Hva er VAX-D?

VAX-D står for ryggvirvel aksial dekompresjon terapi og er en ikke-kirurgisk, non-invasiv, spinal dekompresjon. Det er en high-tech erstatning for den gamle inversjon støvler og vannpose over døren trekkraft systemer av gamle.

Behandlingene med VAX-D siste ca 45 minutter, fem dager i uken i 20 økter. Du kan gjøre det to ganger om dagen for raskere forbedring

Hvem er kandidat for VAX-D?

Vilkår brukes til å beskrive en spinal problem som skaper lav rygg (korsryggen) og nakken (cervical) smerte varierer fra å bli kalt en svulmende plate, skiveprolaps, degenerative plate sykdom, herniated plate, plate utvekst, isjias eller nerve impingement alle kan skape enorme smerte og være livsendrende.

Hvordan virker VAX-D arbeid?

Du blir satt i en bekkenet sele og ligge med ansiktet ned (for korsrygg) på en trekkraft tabell som er en delt benk tabellen, holder du på håndtakene med armene utvidet over hodet og selen festes til den nederste delen av tabellen. Hvis du føler noe ubehag du slipper håndtakene og behandlingen opphører.

VAX-D systemet er datastyrt, og når behandlingen starter split tabellen skiller å trekkraft ryggraden og gi den en langsom strekk.

VAX-D implementerer en strekning og slappe av konseptet, strekningen varer i omtrent et minutt, så du hvile i et minutt, og det går frem og tilbake på den måten for 45 minutters økt. Håpet er at en suge er skapt inne i platen, dette gjør at svulmende området for å bli sugd tilbake inn og næringsstoffer kan få i og rundt platen og plumpe den opp igjen.

Under cervical VAX-D, slitasje man en sele / cervical krage for behandling og man bruker samme krage for hele serien av behandlinger sammen med ytterligere slitasje tid av noen få timer etter hver behandling for å hjelpe kroppen i å stabilisere den cervikale område.

Hvordan kunne jeg ha hindret dette?

Det du må forstå er at platen er en støtdemper for ryggraden, og vi er stadig påføre press på den. Når du bruker en inversjon tabellen du åpner opp de samme områdene som VAX-D, men du gjør det som et forebyggende eller som et siste forsøk før VAX-D. De fleste mennesker prøver inversjon tabellen først og deretter VAX-D på rehab fasiliteter. Vennligst sjekk med din lege eller terapeut som noen ryggraden problemer kan forverres med noen form for veigrep.

Oppsummering

Forebyggende behandling ved hjelp av en inversjon tabellen er et godt valg for en frisk person, og det føles så bra som ryggraden åpner opp og strekker og realigns hoftene.

Ulempen til VAX-D er hvor tidkrevende det er, fivce dager i uken i fire til fem uker er vanskelig hvis du arbeider. Hvis men hvis du allerede er i trøbbel, prøver noen alternative behandlinger før operasjonen er forhåpentligvis forfulgt og mange forsikringsselskaper vil betale for det.