Digidexo.com

Kroppsbehandlinger: Body Butter

Kroppsbehandlinger: Body Butter


Body butter er kjent som en av de mest luksuriøse lotions, som brukes for tørr hud og energigivende kroppen din. Vanligvis laget med shea smør, en blanding laget av Shea nøtter fra Vest-Afrika, har body butter blitt brukt av generasjoner for hud- og hårpleie. Du finner den i de fleste skjønnhet produkt butikker eller helsekostbutikker.

Fordeler med Body Butter

Body butter kan lindre hudens tilstand, inkludert tørr hud, utslett, irritasjoner, støt og solskader, ifølge TreasuredLocks.com. Arbeide som en fuktighetskrem, vitaminer A og E finnes i kroppen smør ren hud og holde det sunt ved å hindre rynker og linjer. Med en høy konsentrasjon av vitamin F, beskytter kroppen smør og fornyer skadet hud. Du trenger ikke å bekymre deg for clogging porene med denne silkeaktig materiale fordi den lett trenger inn i huden og etterlater en sunn finish.

Typer

Body butter kan deles inn i følgende kategorier: rå, raffinerte og svært raffinerte, basert på kvaliteten av shea smør. Fremgangsmåte for ekstrahering av shea smør fra mutteren bidrar til de forskjellige partikkelkvalitet og lukt. Den største forskjellen mellom rå og raffinert shea smør er teksturen av ufiltrert materiale i forhold til den rene hvite raffinert materiale. Raw shea smør anbefales fordi den har de opprinnelige helbredende egenskaper.

Hvordan lage din egen Body Butter

Du kan lage din egen kropp smør. Du kan finne alle ingrediensene på den lokale helsekost butikk eller apoteker. Med £ 1 av mangosmør, £ 1 av shea smør, 1/3 kopp hver av mandelolje, avokadoolje og aprikoskjerneolje, et par teskjeer av jojobaolje og vitamin E og et par teskjeer av essensielle oljer (kokosolje , lavendel eller beroligende havsalt), kan du puré din egen blanding av body butter. Dice og varme smøret og tilsett resten av ingrediensene over komfyren. Vær forsiktig med å koke blandingen, vil du det å myke opp og smelter ved kroppstemperatur. Gang helt blandet, til skjeen i krukker lagre for bruk eller gaver.