Digidexo.com

Typer Protein Shakes

Typer Protein Shakes


Flere forskjellige typer protein shakes kan brukes til ulike formål, avhengig av personlige helse og fitness mål. Noen velger å drikke en protein shake i stedet for et måltid for å hjelpe administrere vekt, mens andre, nemlig idrettsutøvere, drikke en protein shake enten før eller etter en treningsøkt for å hjelpe fylle drivstoff og bygge muskelmasse.

Proteinkilder

Protein shakes kan bruke en rekke forskjellige proteiner fra dyr eller vegetariske kilder. De vanligste formene for protein som inngår i protein shakes er: soya, egg, kasein, melk og myse. Whey protein er den mest populære proteinkilde, i henhold til muskler og styrke, fordi den er rik på aminosyrer og er et fett-fordøye protein kilde.

Kaseinprotein er populære for bruk i vekt få proteinprodukter på grunn av sin tykkelse. Egg protein er populært blant kroppsbyggere fordi det er høy i aminosyrer og lavere kolesterol enn eggeplommer. Soyaprotein fordøyer raskt, men er ikke vanligvis brukes i protein vibrering fordi det er gjennomsnittlig på aminosyrer, i henhold til muskel og styrke. Geit melkeprotein er laktosefri så det er gunstig for de med en laktose allergi.

Spesifikke Shakes

Protein shakes er tilgjengelig i ready-to-drink pre-pakket form, eller i pulverform som er blandet med melk. Høy ytelse idrettsutøvere generelt bør velge en protein shake som inneholder høye nivåer av protein og karbohydrater for å fylle drivstoff, øke energi og bygge muskelmasse.

De som bruker proteinshaker for å hjelpe til med vekttap bør se etter en shake eller pulver som er svært høy i protein, som vil hjelpe deg til å føle fyldigere lenger, og lite fett og karbohydrater.

Det er også viktig å beregne hvor mye protein du faktisk trenger. Som en tommelfingerregel, krever den gjennomsnittlige brukeren ett femtinitti gram protein per kilo kroppsvekt.

Advarsler

Det er viktig å sørge for at du ikke er allergisk mot noen av ingrediensene i den valgte protein shake. For eksempel har noen protein shakes inneholder laktose, sukker vanligvis finner i melk som kan føre til fordøyelsesproblemer. Sjekk protein pulver ingrediens etiketten for spesifikke innholdet.

Misforståelse

Det er en misforståelse at protein shakes er bare for kroppsbyggere som ønsker å få vekt og muskelmasse. Protein shakes er også svært gunstig for de som ønsker å gå ned i vekt når den kombineres med en skikkelig treningsplan fordi protein bidrar til å dempe food cravings og opprettholde stabile blod sukker nivåer. Bare vær sikker på at formelen er lav i fett og karbohydrater hvis du bruker en protein shake å gå ned i vekt.