Digidexo.com

Lave Salt & Low Calorie Diets

Fjerne overflødig salt og kalorier fra kosten din vil positivt påvirke blodtrykket og midjen din. Mens kroppen din krever litt natrium for helse, inneholder ditt daglige kosthold trolig langt mer enn nødvendig, noe som kan føre til en rekke helserelaterte sykdommer. Noen forslag og fakta om lav-salt, lav-kalori diett vil komme i gang nedover veien til helse.

Low-Salt Fordeler

Overdreven inntak av natrium har vært knyttet til høyt blodtrykk, noe som kan øke risikoen for hjerte hendelsen. Videre kan høy natrium føre til en forstyrrelse i kroppens elektrolytter, som kan resultere i potensielt dødelige nevrologiske problemer. Watching saltinntaket bidrar begrense disse potensielle problemene.

Low-Calorie Fordeler

Bortsett fra vekttap stimulert av en lav-kalori plan, kan du også oppleve livs utvide fordeler. En 20-årig studie av professor Richard Weindruch, et. al., publisert i juli 2009 utgaven av "Science" konkluderte med at kalori begrensning forlenger levetiden på primater. En 30 prosent reduksjon i totale kaloriinntaket viste bedre hjernevolumet, motorisk kontroll, arbeidsminne og problemløsningsevne, samt en nedbremsing i aldersrelatert hjerne atrofi. Noe som betyr at å kutte kalorier kan hjelpe deg å leve lenger.

Eksempel Diet

En prøve lav-kalori, lav-salt diett Paleo kosthold. Paleo kosthold er basert på replikering av spisemønstre våre primitive forfedre. Mens du er på Paleo diett du unngå inntak av korn, bønner, poteter, melkeprodukter, sukker og salt. Konsumere bare kjøtt, kylling, fisk, egg, grønnsaker, frukt, bær og nøtter. Dette holder naturligvis samlede kalorier lavt mens regulere saltinntaket.

Alternativ Diet

Hvis du ikke er interessert i eller i stand til å følge en full-on low-carb tilnærming, og deretter vurdere en målrettet salt-fjerning kosthold. Dempe salt fiksering ved å lage mat valg erstatninger. Spis ditt vanlige kosthold (med fratrekk av 30 prosent av det normale kalorier), men i stedet for vanlig ost, spiser lite salt ost. I stedet for salt økende hermetiske grønnsaker, spise friske grønnsaker. I stedet for popcorn, spise lav-salt potetgull. Og i stedet for frosne kjøtt hovedretter, forberede din egen ferske eller frosne kjøtt, ved hjelp av krydder eller urter i stedet for å laste opp på salt for smaken.

Betraktninger

Forbli på vakt for å hindre utilsiktet inntak av for mye kalorier eller natrium. Husk å sjekke ernæringsmessige informasjon på restauranter og fastfood-steder slik at du vet nøyaktig hva du spiser. For eksempel, mens en kyllingbryst tilberedt hjemme inneholder svært lite salt, ikke forvent en grillet kylling sandwich fra en restaurant til å inneholde en tilsvarende liten mengde. De fleste restaurant versjoner er høy i natrium og kalorier. Gjør hjemmeleksen din for å unngå utilsiktet sabotasje av din slanking planer.