Digidexo.com

Hvordan unngå rødt kjøtt for Weight Loss

Hvordan unngå rødt kjøtt for Weight Loss


Spise rødt kjøtt er blitt implisert som en mulig årsak til vektøkning på grunn av sin høye energi og fettinnhold, i henhold til PANACEA prosjektet. Når begynner en diett, er det viktig å finne andre måter å få protein og ernæring kroppen din trenger. Resultatene fra prosjektet har funnet flere ulike matvarer som kan brukes til å erstatte rødt kjøtt i kosten for å oppnå vekttap og tregere vektøkning.

Bruksanvisning

•  Stek fisk en gang eller to ganger i uken. Velg mellom tunfisk pakket i vann, laks, ørret, makrell og sild. Ikke stek fisken i fett. I stedet, bake eller grill dine valg. Fisk har fett, men det er lavere i mettet fett enn rødt kjøtt.

Legg hele korn og belgfrukter i kostholdet ditt. Helkorn og belgfrukter kan forårsake betydelig vekttap og redusere vektøkning, ifølge PubMed. De er høy i fiber og gi kroppen din med andre viktige næringsstoffer. Korn og belgfrukter gir næring uten å legge fett i kostholdet ditt.

Spis frisk frukt og grønnsaker. Amerikanerne regelmessig spiser mer protein enn kroppen trenger. Legge fiber til din sunt vekttap diett ved å legge til et utvalg av frukt og grønnsaker hver dag. Spise mer frukt og grønnsaker fyller du også opp, at du skal unngå mettet fett som du får fra rødt kjøtt. Forskere er enige om at mettet fett setter deg på en helserisiko og øker sjansen for fedme, konstaterer American Heart Association.

Bake skinn kylling bryst i 25 minutter, som dekker den med sitronsaft, salt, pepper og fetaost. Mye av fettet bakes ut, men smaken, protein og energi det inneholder forbli bak. Kylling er en overlegen alternativ til rødt kjøtt, ifølge ordføreren Clinic. Eggehviter tilbyr også en måte å erstatte rødt kjøtt protein.

Cook vegetariske alternativer som erstatter protein i rødt kjøtt. Tofu, nøtter, soya melk, dampet grønnsaker og andre vegetariske alternativer gir mindre kalorier enn rødt kjøtt deler av samme størrelse - noe som gjør det enklere å fylle opp, men likevel gå ned i vekt.

Tips og advarsler

  • Les gjennom flere vekttap kokebøker. Du vil finne mange oppskrifter som ikke inkluderer rødt kjøtt som du vil nyte.
  • Alle vekttap dietter bør følge et treningsprogram.
  • Rådføre seg med legen din før du gjør noen store endringer i kostholdet ditt.