Digidexo.com

Herbal Behandling for en herniated plate

En brokk disk oppstår når den ytre ring av et mellomvirvel disk lider og den mykere indre lag stikker ut gjennom åpningen. Når dette skjer vil du vanligvis oppleve smerter, prikking, nummenhet eller svakhet i rygg, armer og ben. Den viktigste årsaken til en herniated disk er alder, men det kan være et resultat av traumer til baksiden, for eksempel med en idrettsskade. Det er flere urte behandlinger for denne tilstanden.

Willow Bark

Redusere betennelse med en behandling av willow bark. Denne urten kan tas i tre forskjellige former og kan bli funnet på alle helsekost butikk. Å ta willow bark som en te, koke 1 til 2 ts av tørket urt i åtte gram vann. La væsken bratt i 30 minutter. Tømme ut alt av bladene, og nippe til det som du ville vanlig te. Drikk 3-4 kopper om dagen for best resultat. Hvis du foretrekker å ta en tablett, kan du ta 60-240 milligram av pulverisert urt en gang om dagen, som er tilgjengelig i kapselform. Den siste metoden er i olje form. Ta 4 til 6 milliliter av skjær tre ganger per dag.

Aktuelt Cayenne Pepper

Gni aktuell cayenne pepper på det berørte området av ryggen din. Cayenne pepper gnir kan bidra til å lette smerter på stedet av prolaps. Den aktuell krem ​​kan finnes i de fleste helsekostbutikker, og vil bidra til å forbedre noen smertestillende du kan ta for tilstanden. Bruke kremen flere ganger om dagen eller etter behov for smerte. Vask hendene grundig etter håndtering av krem, og sørg for å holde den unna øynene dine.

Colchicine

Ta colchicine i stedet for aspirin for smerte. Colchicine kommer fra de tørkede liktorn og frø i midten av høsten krokus blomst. Disse blir knust for å gjøre et blekt, gult pulver, som er en utmerket anti-inflammatorisk behandling. Ta to 0,6-milligram tabletter hver to timer etter behov for smerte. Denne urten er hyppig brukt i stedet for aspirin, som har vært kjent for å irritere magesekken. Colchicine er et tryggere alternativ til smertestillende. Du kan kjøpe kolkisin på de fleste store narkotika butikker og helsekostbutikker.

Gurkemeie

Ta 400-600 milligram gurkemeie tre ganger om dagen for å lette betennelse i en herniated disk. Denne behandlingen vil øke sirkulasjonen og bidra til å lette smerter i korsryggen. Gurkemeie pulver brukes ofte som te ved å koke en teskje gurkemeie i åtte gram vann. I Japan er te brukes til å behandle mage plager samt å hindre smerter og plager. Gurkemeie som brukes for behandling kan kjøpes hos din lokale helsekost butikk eller naturlig mat samarbeidsvillig.