Digidexo.com

Kinesisk medisin hjelp for Restless Legs

Mange amerikanere lider av Restless Leg Syndrome (RLS). Det forekommer i løpet av natta resten og kan være meget forstyrrende for den enkelte RLS opplever, så vel som deres sovende partner. Noen av symptomene på RLS inkluderer en krypende følelse, verkende, eller følelsen av at noe er kryp innsiden av kalvene. Personer med RLS også kan oppleve en "pins og nåler" følelse. Noen individer bruker kinesisk medisin for å behandle sine RLS symptomer og behandlingen virker like godt som tradisjonell eller vestlig medisin, om ikke bedre, i noen tilfeller.

Urter for forbedrer blodsirkulasjonen

Bedre sirkulasjon kan hjelpe med RLS. Ginseng har vært brukt i kinesisk medisin i århundrer, og det er veldig bra for å forbedre blodsirkulasjonen. Det er ansett å være et stimulerende og brukes også til å bidra til å understøtte immunsystemet. Kinesisk medisin beskriver Ginseng som en restorative tonic. Ginseng er vanligvis kombinert med andre urter, for eksempel lakris eller kinesiske datoer. Disse har en tendens til å bidra til å balansere ut den kraftige effekt som Ginseng har på menneskekroppen.

For å bruke Ginseng, bratt halv teskje av pulverisert Ginseng rot i en kopp varmt vann. Drikk opp til to kopper Ginseng te om dagen, eller bare før sengetid, for å bidra til å redusere symptomer på RLS.

The B-vitaminer

En mangel på vitamin B kan være en grunn til at noen opplever RLS. En magnesiummangel fører til muskel innstramming i bena like før de krampe. En mangel på vitamin B kan også føre til nevrologiske lidelser hos noen individer. Slike problemer kan produsere et "krypende" affekt, særlig i bena. For noen som opplever vitamin B-mangel, ta en B-kompleks vitamin, samt en god multivitamin. Ta ca 1,3 mg vitamin B6 per dag.

Iron

Personer som lider av jernmangel eller er blodfattig ofte lider av RLS. RLS skaper uimotståelig trang til å bevege seg rundt om natten eller mens du sover. Ifølge en rapport produsert av nevrologiske lidelser og hjerneslag, enkelte forskere anslår at RLS påvirker så mange som 12 millioner amerikanere, men RLS er tenkt å være underdiagnostisert, noe som betyr at en enda større del av befolkningen lider av RLS .

Noen som er mangelfull i jern kan ta en jern supplement daglig, sammen med deres vitamin B6 og daglig multivitamin. Jern er også i mange forskjellige typer mat som vi alle spiser hver dag. Endrede matvaner for å skape mer jern vil også hjelpe. Matvarer som har større mengder jern inkluderer høy jern korn, spinat, brokkoli, bakte poteter, mørkt kjøtt kalkun og melasse.