Digidexo.com

Strategier for å hjelpe studenter med autisme i dag

Mysterier autisme er nesten kontinuerlig blir låst opp av medisinske eksperter og spesialiserte lærere. Så mange variabler - inkludert diagnose av et barn langs autisme spektrum og den grad av evne i hvert inkrement av spekteret - opprette en stadig utvikling formelen for å hjelpe autistiske barn. Det finnes noen universelle sannheter om denne unnvikende, utviklings funksjonshemming som kan hjelpe foreldre og lærere i å identifisere strategier for å hjelpe elever med autisme i dagens verden.

Bruk Rutetider til din fordel

Studenter med autisme spektrum lidelse, eller ASD, fungere mest effektivt når de får lov til å følge en streng og forutsigbar tidsplan gjennom hele dagen. Avledning fra normen eller uventede restriksjoner kan forårsake alvorlig angst i et barn med autisme. Hvis studentpraksis stave hver morgen etter lekser gjennomgang og så videre, kan han forutsi langt i forveien hvordan hans dag vil fremgang og mentalt forberede seg til hvert trinn. Endre rekkefølgen av aktiviteter kan sette et barn ut av balanse og føre til en spiral av problematiske følelser og atferd. I den samme respekt, hvis en student er alltid lov til å gå på toalettet når hun trenger til og så en dag blir fortalt, "Hold på et øyeblikk mens vi er ferdig med denne aktiviteten," hun kan demonstrere et høyt nivå av stress og uenighet.

Bruk Aktive læringsstrategier

Studenter i tradisjonelle klasserom er forventet å sitte i setene og fokus på forelesningen for å lære leksjonen. Studenter med autisme har problemer med å fokusere når de er tilbakeholdne på ett sted i lange perioder av gangen. Lærere og foreldre til autistiske studenter kan stimulere til mer samhandling under leksjon ganger. Be barnet å få opp og flytte til læringsstasjoner. Engasjere studenten i en leksjon basert aktivitet eller eksperiment. Hands-on erfaring hjelper eleven til å fokusere og ta vare på informasjon lettere. Prøv å spille beroligende musikk under leksjon tid eller som en respons på negativ atferd utstilt av en ASD student. Musikken kan hjelpe autistiske barn slappe av og sentrere seg selv eller forberede dem for inntak av informasjon.

Bruk Creative Learning Strategies

Skapende læring tar hensyn til at ikke alle elever er like. Selv om noen elever lærer best i en forelesning miljø, andre dra nytte av en mer kreativ tilnærming. Undervisning en autistisk elev en sang som hjelper dem å huske en leksjon er en realistisk og vellykket tilnærming. Bruke visuelle hjelpemidler med dristige bilder hjelpe autistiske barn satt leksjoner i perspektiv. Når du skriver en leksjon i styret, bruke visuelle separasjoner. Trekke linjer mellom ideer eller piler mellom ideer som fører til hverandre. Disse strategiene kan gjøre en verden av forskjell for en autistisk elev.