Digidexo.com

Eksisjon Tattoo Removal

Eksisjon Tattoo Removal


Eksisjon er en metode for kirurgisk tatovering fjerning best egnet for små tatoveringer, men kan også brukes til større tatoveringer hvis det er gjort i trinn. Eksisjon tatovering fjerning vil etterlate et arr.

Hvem kan utføre Eksisjon Tattoo Removal

Eksisjon tatovering fjerning må utføres av en lisensiert kirurg fordi prosedyren innebærer å fjerne hele den tatoverte huden og deretter sy opp området. Å ha en kirurg utføre eksisjon minimerer risikoen for infeksjon eller andre komplikasjoner.

Eksisjon Prosedyre

Etter å injisere en lokalbedøvelse til nummen området, fjerner kirurgen dermis og epidermis av den tatoverte området. Etter fjerning av mindre tatovering, blir kantene av den omkringliggende huden trekkes sammen og sutureres. Etter fjerning av større tatovering, blir hudtransplantater brukt til å erstatte det fjernede området. Blødning er minimal og kontrollert med kauterisering.

Betraktninger

Eksisjon tatovering fjerning er en permanent prosedyre som ikke kan reverseres. Sørg for at du vil ha tatoveringen fjernet før under en beskjæring. Injeksjonen av anestesi kan være smertefull, avhengig av plasseringen og noen sårhet vil resultere fra excision prosedyre.