Digidexo.com

Hvordan behandle Hysteria med naturmedisin

Hvordan behandle Hysteria med naturmedisin


Hysteria er en mental lidelse forårsaket av intens angst og er preget av tap av kontroll over handlinger og følelser og plutselige utbrudd og tap av bevissthet. Hysteria vises i begge kjønn, men er mest vanlig hos kvinner i alderen 14 og 25. Fordi hysteri er utløst av stress og angst, naturlige medisiner som hjelper roe sinnet og berolige kroppen kan være de beste behandlingene. Les videre for å lære mer om hvordan å behandle hysteri med naturmedisin.

Bruksanvisning

Gjør juice fra Jambul frukt, en felles naturlig legemiddel som brukes i behandling av hysteri. For å lage juice, plasserer £ 1,5. av frukt og en kopp salt i en gallon krukke og fylle glasset til toppen med vann. Sett glasset i solen for en uke etter som du bør spise 10 oz. av frukten på tom mage, etterfulgt av en kopp juice. Fortsett denne behandlingen i to uker.

Ta minst 1 ss. av naturlig rå honning hver dag til å behandle hysteri. Honning er anvendelige ved behandling av hysteri som det bidrar til å bekjempe to hovedårsakene til hysteri; uregelmessige menstruasjonssykluser og mental ustabilitet. Honning er antatt å øke hjernens funksjon, fremme regelmessig blødning, rense livmoren og regulere kroppstemperaturen.

Bruk flaske gourd eksternt for å behandle hysteri, en naturlig medisin som har vært brukt i århundrer for å behandle en rekke plager. Mos massen av gresskaret i en lime og påfør et lett lag å pannen når du sans utbruddet av et panikkanfall eller hysterisk utbrudd.

Kombiner en kopp fersk salat juice og 1 ts. av indisk stikkelsbær (amla) juice og drikke hver morgen i en måned. Stive blad salat, for eksempel romano og arugula er bedre enn hodet salat, for eksempel isfjell og butter.

Få regelmessig skånsom trening og kroppsarbeid for å lindre stress og regulere kroppens funksjoner. Aktiviteter som er spesielt nyttig i behandling av hysteri inkluderer yoga, tai chi, pilates, turgåing, bading, massasje og akupunktur.

Tips og advarsler

  • Personer som lider av hysteri bør unngå sentralstimulerende midler som alkohol, kaffe, te og tobakk samt raffinert mat som hvitt mel og hvitt sukker.